Blog

Erotische blog met nieuwtjes en tips voor een geslaagde seksdate.


Nieuw nummer voor GOLD activaties!

vrijdag, 19 januari 2018

Beste adverteerders, Graag informeren we u dat Redlights een nieuw telefoonnummer in gebruik zal nemen voor het activeren van GOLD advertenties. Vanaf heden zal het nummer 4100 in gebruik genomen worden i.p.v. de shortcode 6016. Er zal niets veranderen aan de werkwijze, tevens blijft de kost van een GOLD-activering hetzelfde (2€ / activatie). Om uw […]

Lees meer

Ghapro VZW is op zoek naar een medewerker (M/V/T)

donderdag, 11 januari 2018

Ghapro VZW heeft momenteel een openstaande vacature voor betaalde medewerker (halftijds) die een vereniging voor sekswerkers wilt uitbouwen in Vlaanderen (m/v/t/x). Je bent vlot in het Nederlands, Frans en Engels en je hebt ervaring in, of gehad in de prostitutie.

Lees meer

1 December: Wereld Aids dag

woensdag, 29 november 2017

1 December is het Wereld Aids Dag. Deze dag staat wereldwijd in het teken van HIV/AIDS. Op Wereldaidsdag wordt opgeroepen tot solidariteit met mensen die leven met HIV, een dag waarop men aandacht vraagt voor deze ziekte.

Lees meer

Online enquête: Klantenonderzoek

dinsdag, 21 november 2017

Ghapro en Pasop VZW, beide organisaties die gezondheidszorg en hulpverlening bieden aan sekswerkers, zijn samen met universiteit Gent, een onderzoek aangegaan naar de belangen van de klanten van een sekswerker.  Voor dit onderzoek werd een korte en eenvoudige enquête opgesteld.

Lees meer

Vier oudjaar in het Godshuis

vrijdag, 17 november 2017

Celebrate New Years Eve exclusive at the Godshuis.
Een uitgebreid feest met aperitief, diner, acts en muziek. Laat u leiden door de beats van de muziek en geniet met volle teugen!
Naast een gezellig diner en muziek een hele avond, kan u zich de hele avond laten verwennen door verschillende verrassingsacts, passie en sensatie.
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om te genieten van een massage aangeboden in uw pakket. Deze worden doorlopend aangeboden en hebben een duren ongeveer 15 minuten.

Lees meer

Vragen over seksuele overdraagbare aandoeningen (SOA)?

vrijdag, 10 november 2017

Op maandag 13 november van 17 tot 18u zal een medewerker van Soa Aids Nederland al uw vragen beantwoorden op de Redlights Chat. Soa Aids Nederland heeft reeds jarenlange ervaring in het begeleiden en informeren van personen omtrent seksueel overdraagbare aandoeningen. Allerhande vragen kunnen dan ook tijdens het chatuurtje gesteld worden. Heeft u vragen over […]

Lees meer

Eroticabeurs Mechelen

vrijdag, 13 oktober 2017

Het moment waar alle erotiek liefhebbers naar uitkijken, is het weekend wanneer er opnieuw een eroticabeurs plaats zal vinden! De eroticabeurs te Mechelen in de Nekkerhallen start op 20, 21 en 22 oktober 2017.
Ook dit jaar beloofd het weer een heel spektakel te worden door o.a. tal van shows op het hoofdpodium, een verscheidenheid aan standhouders, een meet-and-greet met Dennis Black Magic, de pop-up swingersclub van Mariska X, en zoveel meer…

Lees meer

Signalen uitbuiting in de prostitutie

donderdag, 12 oktober 2017

Het is jullie misschien niet ontsnapt, recent is er in de media een artikel verschenen die de piste onderzoekt om klanten van uitgebuite dames (of heren) van plezier ook te straffen, maar hoe herken je mensenhandel en/of uitbuiting? In Nederland bestaat er een onafhankelijke instantie genaamd “Meld Misdaad Anoniem” waar men onder andere melding kan […]

Lees meer

Bekijk vanaf nu jouw aantal persoonlijke bezoekers op je advertentie!

donderdag, 7 september 2017

Op vraag van velen is het Redlights-team aan de slag gegaan voor een handige statistieken tool. Vanaf heden kan u bekijken hoeveel bezoekers uw advertentie of profiel hebben bekeken, maar daar blijft het niet bij…
U kan eveneens zien hoe vaak u toegevoegd werd als favoriet en als dat nog niet genoeg is kan u zelfs bekijken wat uw uitgaven waren per advertentie in een specifieke periode.

Lees meer