Hi there! This fan would like to get to know you better for her Masterthesis

Ben jij een Vlaamse student(e) aan één van de Belgische universiteiten of hogescholen?
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar oud?
Ben jij een actieve content creator op OnlyFans of overweeg je om een account aan te maken?
Yes! Dan zijn wij alvast een match.

Voor mijn masterthesis binnen de criminologische wetenschappen aan de VUB voer ik een onderzoek uit naar de specifieke motieven van Vlaamse studenten om als content creator actief te zijn op OnlyFans. Het succes van het platform is de laatste tijd enorm gegroeid onder studenten, wat mijn interesse in het thema heeft aangewakkerd. Ik ben voor mijn onderzoek op zoek naar studenten die een uurtje kunnen vrijmaken voor een interview. Anonimiteit is 100% gegarandeerd!

Ben je helemaal overtuigd? Contacteer me dan via een DM (Instagram: nisrigui) of per mail (nisrine.boudour@vub.be).

Ik wil mijn OnlyFamily alvast heel erg bedanken voor jullie reacties!
Nisrine