Oproep: Documentaire “Vrijwillig sekswerk”

Wij zijn twee laatstejaarsstudenten journalistiek die voor hun bachelorproef een korte documentaire maken over een zelfgekozen onderwerp.

We zijn bij het onderwerp ‘vrijwillig sekswerk’ beland omdat we graag het stigma willen doorbreken. We willen tonen dat sekswerkers mensen zoals ieder ander zijn en dat het werk niet enkel kommer en kwel is zoals in de media vaak wordt beweerd.

Het is geen evident onderwerp maar we zijn ondertussen goed op weg en staan in contact met verschillende organisaties die ons willen helpen. De bedoeling van onze docu is om een jonge vrouw of man te volgen in hun ervaringen binnen het sekswerk.
Hiervoor zijn we op zoek naar een getuige die ons te woord wil staan en zijn/haar verhaal wil delen in onze docu. Op welke manier dit zou gebeuren valt nog te bekijken en kan volledig bepaald worden in samenspraak met de getuige. 

Ben je iemand die ons graag wil helpen maar niet in de documentaire wil voorkomen dan ben je ook enorm welkom om ons te contacteren. We staan midden in onze researchfase en elke vorm van informatie helpt ons een heel eind vooruit. Reacties, vragen, opmerkingen en meer zijn welkom op volgende adressen:

Isa De Boeck
isadeboeck@gmail.com
+32 4 99 73 29 22

Aaliya Kabore
Aaliya.kabore@hotmail.com
+32 4 89 87 22 16


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website