Opgelet voor phishing!

Op heden zijn er helaas oplichters actief dat uw gegevens proberen te phishen via Whatsapp, SMS of e-mail!

Indien u gecontacteerd zou worden voor een promotie of om een verificatie foto door te sturen via Whatsapp, dan heeft u mogelijk te maken met scammers/phishing dat uw gegevens proberen te bemachtigen.

Als u een bericht ontvangt met de melding dat u gratis credits heeft gewonnen, dan is dit een phishing bericht. Op een webpagina dat u toegezonden wordt, krijgt u de vraag uw e-mail en paswoord in te geven van uw Redlights-account. Het enige doel van deze oplichter, is om toegang te krijgen tot uw account en deze te misbruiken, gelieve uw e-mail en paswoord nooit in te geven op een website waarvan het adres niet www.redlights.be is.

Een andere methode is reden op dat u mogelijk valse foto’s heeft gebruikt en dat uw account zal afgesloten worden. Nadat u een verificatie foto heeft gestuurd, zal men uw e-mailadres en wachtwoord vragen van uw account. Indien u deze geeft, gaat men uw account overnemen (het wachtwoord aanpassen) en zal men fraude proberen plegen met uw account.

Heeft u hiermee te maken gehad en heeft u uw gegevens verstrekt aan deze persoon? Verander dan zo spoedig mogelijk het wachtwoord van uw e-mailaccount, zodat men al geen toegang meer heeft tot uw e-mail inbox. Stuur ons hierna een e-mail naar info@redlights.be zodat wij het account per direct kunnen blokkeren en het nodige ervoor kunnen doen om u verder te helpen.

Redlights zal nooit contact opnemen via Whatsapp of SMS, bovendien zullen wij ook nooit om een wachtwoord vragen om uw account te bekijken of om uw problemen te helpen oplossen.
Wij nemen altijd enkel via ons gekende e-mailadres “info@redlights.be” (of info@quartier-rouge.be) contact met u op, indien er een probleem is.

Log daarom zeker nooit in op andere websites dan onze gekende URL www.redlights.be of old.redlights.be (www.quartier-rouge.be of old.quartier-rouge.be).

Lees ook: Oplichting voor virtuele diensten!