Vind je haar leuk?

Show Location in Map

Irina Trans

Privé ontvangst Diegem

+32 472 32 49 25

Irina Trans

Privé ontvangst Diegem

+32 472 32 49 25

Privé ontvangst Diegem

Ontdek de voortreffelijke wereld van wellness met Irina, een aanrakingskunstenaar wiens transtrots door elke sessie heen schijnt.

Maak kennis met Irina, een echte massagemagiër, wier charme en expertise doordrenkt zijn met de authenticiteit van haar transreis. Vanaf het eerste contact creëert de zorgzame uitstraling een gastvrije ruimte waar diversiteit wordt gevierd.

Ontdek een gepersonaliseerde massage-ervaring waarbij de deskundige handen van Irina, een uitzonderlijke transvrouw, je door een symfonie van sensaties leiden. Haar warme aanwezigheid schept een diep vertrouwen, waardoor iemand spanning kan loslaten en verbinding kan maken met zijn ware essentie.

Irina, toegewijd aan het verkennen van sensualiteit door aanraking, biedt op maat gemaakte sessies aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Haar aandachtig luisteren en uitzonderlijke knowhow nodigen je uit op een innerlijke reis, waar welzijn en sensualiteit harmonieus samenvloeien.

Vier diversiteit en authenticiteit met Irina, een transvrouw die haar transidentiteit als een bron van trots beschouwt. Ze nodigt je uit om dit unieke moment te delen, waarbij elk individu met respect en begrip wordt verwelkomd. Laat je meeslepen in een betoverende ontspanningservaring en ontdek een intieme verbinding met jezelf, onder de deskundige handen van Irina.

Maandag:
11:00 tot 00:00
Dinsdag:
11:00 tot 00:00
Woensdag:
11:00 tot 00:00
Donderdag:
11:00 tot 00:00
Vrijdag:
11:00 tot 00:00
Zaterdag:
13:00 tot 23:00
Zondag:
-
Geslacht: Transseksueel
Leeftijd: 23 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Talen: Frans
Lengte: 170cm
Gewicht: 55kg
Haarkleur: Bruin
Kleur ogen: Bruin
Cupmaat: C
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen
Vind je haar leuk?