Vind je haar leuk?

Show Location in Map

Jade by The 41

Privé ontvangst Diegem

+32 472 32 49 25

Jade by The 41

Privé ontvangst Diegem

+32 472 32 49 25

Privé ontvangst Diegem

Ontdek de boeiende ervaring van Jade, een virtuoos van aanraking, wiens rode haar lijkt op de vlammen van delicate passie. De naam resoneert als een kostbare steen en elke massagesessie is een belofte van sensuele ontdekkingen en welzijn.

Maak kennis met Jade, een muze van erotische massage, waarbij elke streling de zachte warmte van een ondergaande zon oproept. Vanaf het moment dat u de drempel van het heiligdom overschrijdt, wordt u gefascineerd door de intieme sfeer die het creëert, een symfonie van kleuren en texturen die de zintuigen prikkelt.

In de warme schaduw van haar ruimte transformeert Jade elke afspraak in een poëtische reis, waarbij haar bekwame handen schilderijen van plezier op het canvas van je huid boetseren. De vlammen van haar rode haar lijken in harmonie te dansen met het rustgevende ritme van haar beoefening.

Elke sessie met Jade is een viering van sensualiteit, een moment waarop de kleur van passie zich vermengt met de zoetheid van ontspanning. Ze personaliseert elke beweging en creëert een op maat gemaakte ervaring die resoneert met het unieke karakter van elke klant.

Betreed de wereld van Jade, een aanrakingskunstenaar die je door middel van erotische massage uitnodigt om het oneindige palet van sensaties te verkennen. Laat je meeslepen door de golven van plezier en ontdek een diepe verbinding met jezelf, begeleid door Jade's deskundige handen en vurige haar.

Maandag:
11:00 tot 00:00
Dinsdag:
11:00 tot 00:00
Woensdag:
11:00 tot 00:00
Donderdag:
11:00 tot 00:00
Vrijdag:
11:00 tot 00:00
Zaterdag:
13:00 tot 23:00
Zondag:
-
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Geaardheid: Hetero
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Talen: Frans
Lengte: 167cm
Gewicht: 62kg
Haarkleur: Rood
Kleur ogen: Groen
Intiem kapsel: Geschoren
Cupmaat: D
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen
Vind je haar leuk?