Vind je hem leuk?

Show Location in Map

Man wil heel graag beffen

Swingers Antwerpen

Man wil heel graag beffen

Swingers Antwerpen

Swingers Antwerpen

Hoi dames,

Ik vind het zalig een vrouw te beffen. Ik kan het lekker lang laten duren en vind dat helemaal niet erg. Mijn genot is dat ik een vrouw kan laten klaarkomen met mijn tong. Wil jij graag eens heel goed gebeft worden, laat me dan vlug iets weten. Neuken of andere zaken nadien zijn eventueel mogelijk, maar is zeker niet mijn eerste wens. Een toffe handjob achteraf ik ook dik okee voor mij.

Ik heb een lichte voorkeur voor volle vrouwen (BBW zeker OK) met dikke borsten, maar da's zeker niet het belangrijkste. Leeftijd en voorkomen zijn ook geen punt om al dan niet te selecteren. Wel is het belangrijk dat je van beffen echt kan/wil genieten en open staat om te willen klaarkomen tijdens de orale sex. Meerdere keren klaarkomen mag echt.

Een verzorgd voorkomen en goede hygiëne is wel absoluut een must. Een geschoren of getrimd poesje is ook altijd leuk.

Zelf ben ik een man van 55, maar ik zie er jonger uit (geen babyface hé). Slank voorkomen, volledig intiem geschoren, geen baard, snor of tattoos. Een gewone verzorgde man dus.

Als jij interesse hebt, laat dan even iets weten. Zet er ook iets bij over jezelf en hoe je een date zou zien zitten. Ik stuur sowieso iedereen een antwoord.

Alvast de beste groetjes.

Peter

24/7 beschikbaar

Geslacht: Man
Leeftijd: 56 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Lengte: 179cm
Gewicht: 77kg
Haarkleur: Zwart
Kleur ogen: Bruin
Intiem kapsel: Geschoren
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen
Vind je hem leuk?