Savina

3 advertenties gevonden voor savina


Meesteres Savina
 1/20

***Professionele SM en Fetish voor beginners en gevorderden***

Gepubliceerd door Meesteres Savina (30j) op dinsdag, 25 april - 00:08
Verified

Weet u niet of SM wel iets voor u is? Begin eerst met soft SM en ontdek hoe het voelt om uw fantasieën waar te maken...... Meesteres Savina wilt u graag leiden in de wereld van SM, ALLE Fetish,teasing, anal Play, golden Shower, vernedering, trampling, spitting, nipple play,role play, nursing,mindfucking ,needle play ,Whipping, Electro, EN NOG VEEL meer ….. Voor elk wat wils. Ik ontvang zowel beginnende subjes als ervaren subjes Alles is gebaseerd op wederzijds respect. Bij intresse,stuur je me een mail en vraag je om een sublijst. Deze is om je fantasieën en…


Meesteres Savina
 1/20

Werk ruimte gezocht voor ontvangst...

Gepubliceerd door Meesteres Savina (30j) op dinsdag, 18 april - 22:32
Verified

Ik ben op zoek naar een ruimte in Wijnegem en directe omgeving. Het moet het liefst discreet gelegen zijn. Ben je een slaaf? Dan kunnen we de huur ook overeenkomen met BDSM sessies. De prijs is bespreekbaar. Groetjes Savina .


Meesteres Savina
 1/20

Op zoek naar een dame of shemale om een huis mee te delen!!

Gepubliceerd door Meesteres Savina (30j) op dinsdag, 18 april - 16:29
Verified

Ben op zoek naar een serieuze persoon met wie ik voor een lange tijd een huis mee kan delen. Het liefst in Wijnegem en directe omgeving. Dan kunnen we samen een discrete huis huren en de kosten delen. Het is dus ook de bedoeling dat we samen op zoek gaan naar een huisje of dat je er al woont en dat ik dan de kosten met je deel. Savina.


Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.