Privé massage & massagehuizen

Advertenties van massagehuizen, tantra en thaise masseuses.


Eva
 1/3
Eva (26j) Etterbeek

Russische massage of meer van Eva?

Gepubliceerd door Eva (26j) op zaterdag, 25 mei - 02:47
Geverifieerd
GOLD

Eva is een speelse russische dame die u helemaal in een extase van genot brengt met haar sensuele zachte strelingen. Eva ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Eva of haar vriendinnen. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft. Wij zijn 7/7 geopend, van 11u tot 04u 's morgens.

Etterbeek
0489 12 38 88
INAYA
 1/3
INAYA (20j) Etterbeek

Erotische massage? tantra? Kom even langs bij INAYA

Gepubliceerd door INAYA (20j) op zaterdag, 25 mei - 02:40
Geverifieerd
GOLD

INAYA is een echte MAROCAN furie, als je zin hebt in een lekkere massage of meer moet je zeker bij haar zijn!INAYA ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een afspraak, we zijn 7/7 geopend, van 11u 's ochtends tot 04u in de morgen! Tot zo?

Etterbeek
0489 12 38 88
Kelly
 1/3
Kelly (25j) Etterbeek

Kelly voor een relaxerende massage!

Gepubliceerd door Kelly (25j) op zaterdag, 25 mei - 02:38
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer? Kelly heeft een TOP service en komt graag spuitend klaar! Kelly ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Kelly. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft.

Etterbeek
0489 12 38 88
Tania
 1/3
Tania (25j) Etterbeek

Tania - erotische massage en meer...

Gepubliceerd door Tania (25j) op zaterdag, 25 mei - 02:34
Geverifieerd
GOLD

Zin in een jonge geile Braziliaanse dame? Extreem lekker en geil, staat voor veel open. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Tania of één van haar vriendinnen. Ze laat je alle zorgen vergeten met een heerlijke massage.Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft. Wij zijn gelegen nabij Schuman en het Jourdanplein. Wij zijn 7/7 geopend!

Etterbeek
0489 12 38 88
Andrea
 1/3
Andrea (22j) Etterbeek

Andrea laat je zinderen van genot!

Gepubliceerd door Andrea (22j) op zaterdag, 25 mei - 02:30
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer te ontvangen van een lekkere Italiaanse deerne? Bij Andrea ga je zeker tevreden naar huis. Andrea ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met hete Andrea. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft.

Etterbeek
0489 12 38 88
Sarah
 1/3
Sarah (26j) Etterbeek

Erotische massage? Tantra? Kom even langs bij Sarah!

Gepubliceerd door Sarah (26j) op zaterdag, 25 mei - 02:28
Geverifieerd
GOLD

Sarah is een echte Marokkaanse furie, als je zin hebt in een lekkere massage of meer moet je zeker bij haar zijn! Sarah ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een afspraak, we zijn 7/7 geopend, van 11u 's ochtends tot 04u in de morgen!

Etterbeek
0489 12 38 88
Sanaa
 1/3
Sanaa (20j) Etterbeek

Sanaa- massage en meer...

Gepubliceerd door Sanaa (20j) op zaterdag, 25 mei - 02:19
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer, gegeven dooe een lekkere hete deerne? Bij Sanaa ga je zeker tevreden naar huis. Sanaa ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusif massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met hete Miriam. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft.

Etterbeek
0489 12 38 88
Layla
 1/3
Layla (21j) Etterbeek

Layla - erotische massage en meer ...

Gepubliceerd door Layla (21j) op zaterdag, 25 mei - 02:17
Geverifieerd
GOLD

Layla is sinds kort beschikbaar als masseuse en escorte in ons charmant massagesalon, Layla is beschikbaar voor een full-option service! Layla ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Layla of haar vriendinnen. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft. Wij zijn 7/7 geopend, van 11u tot 04u 's morgens.

Etterbeek
0489 12 38 88
Lamia
 1/3
Lamia (25j) Etterbeek

Lamia, Marokkaanse schoonheid

Gepubliceerd door Lamia (25j) op zaterdag, 25 mei - 02:13
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer te ontvangen van een lekkere marokkaanse dame met de juiste rondingen? Bij Lamia kom je helemaal in de juiste ontspannende sfeer. Lamia ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met hete Lamia. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft.

Etterbeek
0489 12 38 88
Sibelle (27j) Etterbeek

Sibelle voor een passievolle massage

Gepubliceerd door Sibelle (27j) op zaterdag, 25 mei - 02:11
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer te ontvangen van een mooie blondine? Bij Sibelle ga je zeker tevreden naar huis. Sibelle ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Sibelle. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft.

Etterbeek
0489 12 38 88
Rania
 1/3
Rania (25j) Etterbeek

Erotische massage? tantra? Kom even langs bij Rania

Gepubliceerd door Rania (25j) op zaterdag, 25 mei - 02:04
Geverifieerd
GOLD

Rania is een echte MAROCAN furie, als je zin hebt in een lekkere massage of meer moet je zeker bij haar zijn! Rania ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even voor een afspraak, we zijn 7/7 geopend, van 11u 's ochtends tot 04u in de morgen! Tot zo?

Etterbeek
0489 12 38 88
Gloria
 1/3
Gloria (28j) Etterbeek

Gloria voor een zinderende massage of ... meer

Gepubliceerd door Gloria (28j) op zaterdag, 25 mei - 02:01
Geverifieerd
GOLD

Zin om een lekkere massage of meer, veel meer?? Gloria heeft een TOP service en dat ga je niet snel vergeten! Gloria ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in Etterbeek. Bel ons even voor een gezellig afspraakje met Gloria. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft. Wij zijn 7//7 geopend!

Etterbeek
0489 12 38 88
Milena (25j) Etterbeek

Verlang je naar een deugddoende ontspannende massage?

Gepubliceerd door Milena (25j) op zaterdag, 25 mei - 01:58
Geverifieerd
GOLD

Genieten ... dat is waar je bij Milena voor moet zijn. Milena is een lekkere jonge Italiaanse deerne, als je zin hebt in een lekkere erotische massage, tantra massage of meer moet je zeker eens langskomen! Milena ontvangt samen met enkele andere schoonheden in ons exclusief massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel ons even als u een erotische massage of meer wenst, we zijn 7/7 geopend, van 11u tot 4u s'morgens.

Etterbeek
0489 12 38 88
Adriana (21j) Etterbeek

Ervaar een hemelse ontspannende massage met Adriana

Gepubliceerd door Adriana (21j) op zaterdag, 25 mei - 01:53
Geverifieerd
GOLD

Zin om te ontspannen? Eventueel elkaars lichamen ontdekken en verwennen? Ik ben Adriana en ontvang samen met enkele andere masseuses in ons erotisch massagesalon, Le Hammam, gelegen nabij het Jourdanplein, op een boogscheut van Schuman in hartje Brussel. Bel me even voor een gezellig afspraakje. Le Hammam is reeds jaar en dag een referentie in het Brusselse, bij ons kom je terecht in een luxueuze en charmante loft. Wij zijn gelegen nabij Schuman en het Jourdanplein.

Etterbeek
0489 12 38 88
Renco (48j) Aarschot

Mannelijke masseur geeft massages dames en heren koppels VERPL

Gepubliceerd door Renco (48j) op zaterdag, 25 mei - 01:32
GOLD

Mannelijke masseur renco Ik geef massages aan DAMES en HEREN als ook KOPPELS Deze wordt gegeven met warme olie met deze koude dagen Massage kan bij jou of op kamer GEEF OOK GROEPS MASSAGES OF IN CLUBS et kan ook VOOR AVOND Verpl mij ovl wvl enzo EVENTUEEL OOK GANSE NAMIDDAG . 30min 60 euro 60min 80 euto Deze is 1 u op voorhand een afspraak te maken hoor Meer info kan via sms mailen bellen LET OP NIET PRIVE bellen Verpl mij ovl .wvl.limburg enzo... Vriendelijke groeten renco

Aarschot
0470 60 99 10
Aphrodite_Massage
 1/12

Deze avond bij Aphrodite ...

Gepubliceerd door Aphrodite_Massage (29j) op zaterdag, 25 mei - 01:30
Geverifieerd
GOLD

Vanavond bij Aphrodite Massage, onze charmante tantrische masseuses. Tot 20 uur: Nadia, een kleine dame, maar heerlijke masseuse, Nadia alles om je te verleiden.Zoals het gezegde luidt, alles dat klein is, is schattig en we kunnen zeggen dat het bij haar goed past. Nadia is een kleine vrouw met een wellustig lichaam. Kenza Tot 02uur Laetitia: luscious and exotic, the sweet Laetitia will take good care of you... Maria, onze BBW is een mooie ronde vrouw, zachtheid en sensualiteit troef. Met een engelengezicht en royale rondingen laat ze je laten smelten. Noha, groot en fijn, met een…

Brussel
0477 70 96 61
Kim
 1/32
Kim (25j) Zwijndrecht

Erotische intiem momenten met kim (All in)

Gepubliceerd door Kim (25j) op zaterdag, 25 mei - 00:33
Geverifieerd
GOLD

Hallo mannen, Ik ben een half Oosterse verrassing met een ondeugend karakter. Een half Aziatische en half Belgische prinses met mooie borsten en ronde billen. Ik weet elke man met mijn charmes en heerlijke lichaam te verwennen. Graag wil ik u heerlijk laten genieten met mijn zalige lichaam, borsten en handen door het geven van een sensuele massage. Voor echte ontspanning en een heerlijke massage kom dan snel langs ! Durft u het aan om u onder mijn kleine ranke lichaam te begeven….? alle massages zijn met intiem inbegrepen! Voor meer info kunt u mij gerust contacteren! ps:…

Zwijndrecht
0492 85 21 10
Kim
 1/32
Kim (25j) Zwijndrecht

Erotische sensueel massage met intiem (All in)

Gepubliceerd door Kim (25j) op zaterdag, 25 mei - 00:32
Geverifieerd
GOLD

Hallo Heren, Mijn naam is Kim, een lieve slanke dame van midden 20. Ik lijk wat onschuldig maar mijn uitdagende blik laat jou langzaam warm worden. Met mijn sensuele lichaam geef ik jou een exotische B2B massage. Passie vol contact vind ik heel belangrijk. Laat mij je een ontspannende massage geven terwijl u geniet van mijn lichaam Een glaasje bubbels erbij en ik breng je naar een tropisch droomeiland. ps: alle massages zijn met intiem afwerking dus geen extra toestanden! te: Zwijndrecht, Kruibeke, Sint-Niklaas,Temse, burcht, Antwerpen,Kontich,waarloos,Duffel, koningshooikt, Lier,…

Zwijndrecht
0492 85 21 10
Redlights

Redlights is een 18+ website.

Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de gebruiksvoorwaarden.

Ik ben 18 jaar of ouder
Meer informatie