Vind je haar leuk?

Show Location in Map

KATIE Bijzondere Massages

Privé ontvangst Antwerpen

+32 472 48 53 77

KATIE Bijzondere Massages

Privé ontvangst Antwerpen

+32 472 48 53 77

Privé ontvangst Antwerpen

SENSUAL Tantric & EROTIC b2b MASSAGE

Welkom in mijn wondere wereld van Mindfull Erotiek geblend met Mystieke Eros. Liefdevolle aanraking en zaligheid.

Massage op zich heeft al een diepgaand effect. Imagine spicing it all up with love, energy, passion, pleasure... mmm... Divine

Vanuit ervaring, passie en plezier in wat ik doe, heb ik op unieke wijze mijn bijzondere massages ontwikkeld.

A deep dive into the great Mysteries of Pleasure. Awakening and arousing every cell and sensation. Pure Pleasure expansion in je body, mind & soul. Een diepe ontspanning die je lang navoelt .One that will spark your spirit with juicy elixir.

Werk intuïtief en dat gaat voorbij technieken en structuren. Het moment en dat wat zich voor doet, laat zich niet plannen. Ervaar hoe de orgasmische golven je helemaal meenemen in trance. Zalig ontspannen en tegelijk intense gevoelsbeleving

Vertel me wat jij graag ervaart..

“Mijn beste ervaring ooit” "Hoor steeds hoe goed en fijn de massage was, dat mijn manier van zijn rust uitstraald en dat ik een vrolijke plezante vibe heb.

Belevenissen van hoog niveau. Masseer niet dagelijks, om zo kwaliteit te kunnen bieden. Wees er snel bij.

Katie: ervaren tantrika en eromasseuse. Een specialleke, een lieveke en authentiek. Vlaamse muse die de kunst van liefdevolle aanraking & presence met verfijning beheerst.

Ik doe dit ook enorm graag en dat voel je!

Van nature ben ik spontaan, grappig en heel lief. Vrolijk Knuffelbeertje.

Mijn hele zijn aanbid je goddelijk en vereer je body van kop tot teen met liefdevolle aandacht

DE MASSAGES >> Erotic B2B of Sensueel Tantric

Zelfstandig en alleen. Een mooi, net en knus plekje. Verwarmde tatami of massage tafel, aan u de keuze.

We beginnen + eindigen in een ruime inloopdouche met een lekkere zeepmassage. Droge handdoek voor&na. Makkelijk afwasbare olie. (Amandelolie of geurende aroma's op aanvraag)

Begin eerst vrij rustig, gevoelig zacht met een plagend opbouwende intensiteit… die ik aanpas op de innerlijke stroom van jou lichaam... Waardoor elke massage steeds anders is. Een body koestering van je lichaam en ziel die je diep meeneemt, diep voedend is, zeer opladend werkt. Verrassend, intens en speels. Met een body-electric touch. Zonder tijdsdruk, Ontspannend en vertroetelend activeer en verruim ik je pleasure sensaties naar nieuwe dimensies van gewaarwording en genot. Je gevoel steeds dieper verruimen en teasen.. Zonder iets te moeten, gewoon loslaten en ontspannend diepgaand genieten, verkennen, in overgave en steeds.. dieper gaan in je vurige orgasmic activatie naar bliss

>>EROTIC ♡SWEET&SPICY << 1-3uur

Sensuele Erotiek.. Zalig (ont)spannend. Vanaf het begin tot einde intense en speelse zensationele aanrakingen en heerlijke erotische technieken en veel bodycontact. Opbouwende B2B, van zacht & vurige teasing, eddging, lingham massage. Met een schatkist aan verschillende vormen van massagetechnieken en skills wat voor veel afwisseling en verrassende elementen zorgt.

>> SENSUAL ♡SHIVA FLOW<< 1.5-4uur

Eromassage met Tantrische invloeden. Intens en lang genieten van elke tedere liefdevolle aanraking. Ultieme sensuele zachtheid en opbouwende verwenning. Hoog knuffelgehalte.

Shiva Flow is geen ‘massage’ in de klassieke zin van het woord, maar beter gezegd een intuïtieve, meditatieve, diepgaand mind teasing, koesterende en sensueel prikkelende aanraking van het gehele lichaam.

Alle focus op u, zonder een doel. Huidhonger stillend met een diep genietende ontspanning met een energetische climax. In deze vorm van aanrakingen nodig ik je uit je als persoon over te geven aan het moment en de intuïtieve bewegingen van dat ik zal maken.. Heel opbouwend. De massage nodigt je uit om helemaal in het hier en nu aanwezig te zijn en alles te ervaren wat er door de diepere aanraking ervaren wil worden.

Mijn massages zijn ongeloofelijk fijn om te ervaren.

Dat kunnen hele intense gevoelens van genot en opwinding zijn, of diep verlanging voor ultieme zachtheid of een lange knuffel. Wie weet ervaar je wel nieuwe bodysensties of andere ongekende gevoelens. Het is soms erg nodig deze gevoelens helemaal toe te laten, maar even goed.. helemaal los te laten… Een heerlijk bevrijdend gevoel.

Je zal zien dat je telkens meer gevoel zal hebben, steeds meer sensatie, dat ze als ‘golven in de zee’ aan je voorbij trekken. Ik geef passioneel vanuit mijn hart onvoorwaardelijk en met veel plezier. Dit is jou kado, jou moment. Even niets moeten, niets doen, alles loslaten en samen versmelten in het hier en nu. Een offering van liefde en verbondenheid.

Ook KOPPELMASSAGES, SAUNA of DINER & MASSAGE, eroHEALING. Voorstellen welkom.

Voel je de prikkel al? SMS of BEL me. (Niet 24/7 bereikbaar)

LOCATIE: ANTW-N Vlakbij de grote wegen. Buiten de LEZ centrum. Makkelijk bereikbaar. Parking. Ook op verplaatsing.

WERKDAGEN / UREN = Flexibel, voorkeur overdag. Niet voltijds, niet alle dagen of weken. Soms tijdens het weekend of late avond/vroege ochtend. Geen vast rooster. Ik flow :-)

Kwaliteit boven kwantiteit. Beperkt aantal/ week = 200% Focus om jou de meest intense believing te geven. De dag zelf afspreken kan, hoewel op voorhand inplannen fijner is.

Probeer zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Excuseer me als u me even niet aan de lijn krijgt, some ben er even tussennuit (kom altijd wel terug) en werk ook nog halftijds elders. Blijven sms/bellen ;-)

AGREEMENTS

▪︎Enkel op afspraak ▪︎ Gelieve te betalen voor het douchen - Cash/MobileBanking▪︎ Ik zorg ervoor dat ik altijd verzorgd, hygienisch en netjes ben en werk en verwacht hetzelfde terug ▪︎ Geen Massage mogelijk tijdens acute huidontstekingen ▪︎ Te laat, belet? Sms is snel gebeurd - Dankjewel

Fijne dag ♡ tot snel

SuperVeel liefs, Katie

24/7 beschikbaar

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 31 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Talen: Nederlands, Engels
Lengte: 162cm
Gewicht: 65kg
Haarkleur: Blond
Kleur ogen: Groen
Intiem kapsel: Geschoren
Cupmaat: A
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen

Massage

 • Body to body
 • Californische massage
 • Erotische massage
 • Hot stone massage
 • Massage
 • Massage met happy end (handmatig)
 • Massage met happy end (oraal)
 • Massage op massagetafel
 • Nuru massage
 • Prostaat massage
 • Sensuele massage
 • Tantra Massage

Intiem

 • Meerdere orgasmes

Andere diensten

 • Dinnerdate
 • Douchemogelijkheden
 • Overnachten
 • Sauna (begeleiding)
 • Trio (V/V/M)
 • Zakenreis binnenland
 • Zakenreis buitenland
Katie verwelkomt mensen met een beperking:
 • Auditieve beperking
 • Cognitieve beperking
 • Fysieke beperking
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Spraakbeperking
 • Visuele beperking
2 uren:
€ 400
3 uren:
€ 500
Dinnerdate:
€ 200
Erotische massage:
€ 200
Erotische massage:
€ 250
Erotische massage:
€ 350
Sauna (begeleiding):
€ 250
Tantra Massage:
€ 300
Tantra Massage:
€ 400
Vind je haar leuk?