Vind je haar leuk?

Show Location in Map

ECHTE tantra massage (Enkel voor NIET-gevaccineerde)

Privé ontvangst Eindhoven

ECHTE tantra massage (Enkel voor NIET-gevaccineerde)

Privé ontvangst Eindhoven

Privé ontvangst Eindhoven

Hoi Ik ben angel

Ik geef met veel passie tantra massage. Om tot een erotische extase te bekomen, combineer ik echte tantra technieken met een relaxmassage en body to body. Een extase is een geestelijke en emotionele toestand waarin we belanden. Al je erogene plekjes worden gemasseerd. Je zult echter alleen maar kunnen genieten van het voelen! Hoe meer je je focust op het voelen, hoe meer het vanuit je diepere ziel komt.

Je komt als het ware in een ontspannen roes. Je spieren en zenuwen worden helemaal ontspannen en met wederzijdse aanraking en knuffels kunnen we samen een tantra extase bekomen. Als je buiten komt ben je van kop tot teen volledig ontspannen en intens emotioneel ontladen! De meeste voelen zich dagen op wolkjes lopen.

Lees ook mijn website en daar vind je alle nuttige info zoals; prijzen, wie ik ben, wat is tantra, wat ik doe en de verloop van de tantra massage! Ik geef ook professioneel cursus tantra massage. Zie link op mijn website. Mail mij gerust met al je vragen.

Ik masseer ENKEL de NIET gevaccineerde. Dus als je gevaccineerd bent, zul je ergens anders een masseuse moeten zoeken. In het vaccin zit een gevaarlijk synthetische spike eiwit dat schade geeft aan gezond weefsel. Via adem en zweet kan dit spike eiwit op een niet gevaccineerde overgedragen worden, en zo schade geven.

De schade die ik als masseuse kan oplopen door een gevaccineerde te masseren zijn: bloedklonters, bloedziektes, hevige bloedingen, ontstekingsreacties, blauwplekken, onvruchtbaarheid, enz…

Er zijn genoeg masseuse die wel gevaccineerde masseren. Liegen heeft ook geen zin, want ik merk dit wel aan de conversatie. Een bewuste persoon is heel herkenbaar. Bij elke twijfel zal ik de massage niet aannemen.

Ik wil gewoon nuchtere bewuste wakkere niet gevaccineerde mensen masseren. Dit zijn de mooiste massages.

(gezellige discrete massage ruimte in Eindhoven)

Liefs Angel xxxxx tot gauw genietertjes

Vind je haar leuk?