Vind je hem leuk?

Show Location in Map

GoldenHands

Massage Gentbrugge

+32 471 82 46 45

Massage Gentbrugge

Hallo,

Een hemelse, stijlvolle massage van hoog niveau…?

Dan zit je goed!

Ik ben een gedreven, gemotiveerde en sociale jongen met niveau die respect, hygiëne en discretie zeer hoog in het vaandel heeft staan. Mijn massages zijn een onvergetelijke ervaring waarbij zowel mijn techniek als de verwennerij elkaar versterken tot een explosie van prikkels.

Ik gebruik enkel kwaliteitsvolle (100% natuurlijk en vegan) olie die het voeden van je huid ondersteunt.

Genieten beperkt zich niet tot 1 onderdeel...

Elk detail draagt bij aan genieten in de breedste zin van het woord, gecombineerd met sublieme massagevaardigheden en sensualiteit. Mijn stevige maar zachte, warme "gouden handen" in combinatie met hemelse muziek en warme olie nemen je mee naar een andere wereld. Geleidelijk opgebouwd tot aan het einde van de massage.

Betaling bij voorkeur via app/payconiq. Cash is mogelijk.

Je kan zelf steeds de tijdsduur kiezen. Ik reken 160eur voor een uur gegarandeerd hemels genot. Enkel de tijd die je boekt wordt dus effectief gerekend, korter of langer kan dus altijd. Op die manier heb jij volledig de vrije keus. 100% flexibiliteit!

Ben je, net als ik, op zoek naar een massage die doeltreffend is zowel op het mentale als fysieke vlak waarvan het effect nog uren nazindert en voldaan bent op elk vlak? Zoek dan niet langer verder...

Voor de dames: elke dame die me geboekt heeft is een klant op regelmatige basis geworden.

Formules:

MAGIC MIX (TANTRA):

Ben je op zoek naar een massage die doeltreffend is zowel op het mentale als fysieke vlak waarvan het effect nog uren nazindert?

Hier ben ik volledig naakt en ligt de nadruk eerder op het sensuele (body2body, teasing, ...) in combinatie met een stevige, kwaliteitsvolle, verkwikkende massage. Het beste van 2 werelden dus, en dit gecombineerd in 1 massage! De massage is vanzelfsprekend een full body massage met verwarmde olie op een luxueuze (verwarmde) massagetafel. Bij een sessie van minimum 90min is vooraf, indien gewenst, een douchemoment (samen met mij) voorzien waarbij ik jou met (zelfgemaakte) scrub verwen. Het is een sugarscrub met argan, honing en kokosolie met eventueel nog etherische olie aan toegevoegd.

Prijs: 160eur/uur (jij kiest de tijdsduur naar eigen wens, korter of langer kan!)

🔥 MAGIC MIX PREMIUM Combineer de MAGIC MIX (TANTRA)massage (zie hierboven) met een voorafgaande saunabeurt, samen met mij. De sessie duurt ongeveer 2x 15min onderbroken door een afkoelmoment. Op het einde is een verfrissend drankje voorzien. Nadien is er uiteraard ruimte voor een gezamelijk douchemoment. De sauna is een hout gestookte barrelsauna waarbij je een prive opgietsessie ondergaat.

De ultieme voorbereiding op maximale relaxatie!

Prijs: 160eur/uur (jij kiest de tijdsduur naar eigen wens, korter of langer kan!)

Dit arrangement kan enkel s'avonds of doorlopend in het weekend en bij voorkeur minimaal 1 dag vooraf worden gereserveerd. Een hout gestookte sauna vergt de nodige tijd om op de gepaste temperatuur gebracht te worden. (min 60°C)

A LA CARTE

Alle denkbare combinaties zijn mogelijk en bespreekbaar.

Wil je bv een scrubsessie met sauna van 1uur in totaal? Of gewoon een minimassage van bv 20min? Dat kan allemaal!

ONTMOETINGSMOMENTEN:

maandag-donderdag: vanaf 17u30;

vrijdag vanaf 16u30;

zaterdag & zondag doorlopend (naargelang er beschikbaarheid is).

s'Morgens vroeg tussen 6u en 7 uur kan elke dag.

Dinsdagavond en zaterdagavond ontvang ik dus niet maar uitzonderlijk kan het worden bekeken indien er voor jou geen andere mogelijkheid zou zijn.

Als je dezelfde dag wil komen, best in de voormiddag vastleggen. Zo heb je nog een heel goeie kans dat het lukt. Als je zeker wil zijn van je plaatsje, graag iets meer op voorhand reserveren. Reserveren op het moment zelf kan altijd maar de kans is kleiner dat het lukt.

Ik sta altijd open voor vragen/suggesties. Heb je toch nog vragen over iets? shoot!

Enkele van mijn mooiste reviews die ik van een klant kreeg zijn de volgende:

"There are good or very good masseurs, and then there are the few outstanding ones. Outstanding because a rare talent is blended with a solid background that provides a session where you simply forget the outside world. I have known Tim when he started some years ago, now that he offers true Tantra sessions he unfolds his full capacity!"

"Ben nu al verschillende keren bij Tim geweest en zijn massages zijn werkelijk de max! Tim zelf is een sympathieke, zachte kerel met een mooi afgetraind lichaam. Ik kan jullie garanderen dat je na de zalige massage opnieuw klaar bent voor een nieuwe start. Het enigste probleem vind ik het feit dat deze massages zo goed zijn, dat ik eraan verslaafd geraak. ;-) Als je een uitstekende masseur zoekt, stop dan hier en neem contact op met Tim. Tim, bedankt voor jouw magic en sensual touches! S."

"Half duister Een uitnodigende verwarmde en met handdoeken voorziene massagetafel Hartelijk weerzien na een lange lockdown.... Zoveel te vertellen... Rug wordt ingesmeerd met warme olie - zalig !! Het gesprek maakt plaats voor stilte - ik voel zijn handen cirkels tekenen op mijn huid ....tintelingen....muziekje op de achtergrond - Voel mijn spieren ontspannen - speelse aanrakingen - nog meer warme olie - voel de adem in mijn nek - ik droom weg.....Zaaaaaalig !!!"

Tot binnenkort?

💋🙌 Tim

24/7 beschikbaar

Geslacht: Man
Leeftijd: 31 jaar
Geaardheid: Biseksueel
Nationaliteit: België
Etniciteit: West-Europees
Talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels
Lengte: 170cm
Gewicht: 60kg
Haarkleur: Bruin
Kleur ogen: Bruin
Intiem kapsel: Geschoren
Formaat penis: 17x4cm
Tattoo(s): Neen
Piercing(s): Neen
Roker: Neen
Tim verwelkomt mensen met een beperking:
  • Auditieve beperking
  • Cognitieve beperking
  • Fysieke beperking
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Spraakbeperking
  • Visuele beperking
1 uur:
€ 160
Vind je hem leuk?