Ik wil geen e-mail ontvangen via het contactformulier.

U kan het contactformulier globaal uitzetten via de instellingen op uw profiel.
Klik op de link "profiel" op uw dashboard en op de 3e stap "contact" heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen e-mail, berichten of geen van beide. Selecteer de optie die u wenst en klik op de knop "bewaren".

Wilt u opnieuw contact per e-mail of berichten? Selecteer opnieuw de optie die u wenst en de gekozen optie wordt opnieuw geactiveerd op uw advertentie en profiel.