Gigolo Bert

3 advertenties gevonden voor Gigolo Bert


Ik kom zowel naar vrouwen, mannen als koppels

Gepubliceerd door Bert (56j) op donderdag, 11 januari - 17:02

Als gigolo presenteer ik me voor vrouwen met een hoog libido die open van geest zijn, zonder taboes en graag ongedwongen lol willen maken, kortom zalig willen genieten. Ben een zachtaardige, passionele man, die jou met veel plezier seksueel, maar ook geestelijk verwent. Alles naar jouw behoefte en verlangens in wederzijds respect. Ook mannen die graag een lekkere piemel masseren en pijpen, graag rimmen of neuken mogen zich melden. Koppels eveneens welkom. Interesse gewekt? Neem dan gerust contact op en laat meteen ook weten hoe lang je met me wil samenzijn en hoeveel je er voor over hebt.


Gigolo voor vrouwen, mannen, koppels...

Gepubliceerd door Bert (56j) op woensdag, 10 januari - 13:49

Kunnen bij mij terecht: 1. Vrouwen met een hoog libido die open van geest zijn, zonder taboes en graag ongedwongen lol willen maken, kortom zalig willen genieten. Ben een zachtaardige, passionele man, die jou met veel plezier seksueel, maar ook geestelijk verwent. Alles naar jouw behoefte en verlangens in wederzijds respect. 2. Mannen die graag een lekkere piemel masseren en pijpen, die plezier beleven aan rimmen of het leuk vinden om eens een man te neuken 3. Koppels die mij er als tweede man bij willen en het leuk vinden om mij actief te zien naar hun vrouw toe. Interesse gewekt? Neem…


Bert
 1/2

Gigolo bert

Gepubliceerd door Bert (26j) op maandag, 02 april - 20:36

0498 69 46 09

Hey damens opzoek naar een toyboy dan hoeft je niet verder te zoeken. Ik ben jullie toyboy. Vertel me wat jullie wensen zijn en ik laat ze vervullen. Prijs is bespreekbaar. Ik ontvang ook thuis. Sturen kan enkel via SMS.


Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.