Daddy

6 advertenties gevonden voor daddy


Sweet daddy D

Gepubliceerd door Lorenzo (25j) op donderdag, 04 mei - 23:59

0465 45 90 21

Dag dames Mijn naam is lorenzo (23) jaar Ik ben zelf zeer professioneel, respectvol, discreet en eerlijk, en hou me steeds aan mijn afspraken. Ik hou van avonturen en pure verwennerij, geven en nemen is voor mij vanzelfsprekend, wederzijds is genot voor mij een ruim begrip dat ik met jou samen wil delen. Ik heb zacht van karakter, vrouwvriendelijk, vrij groot geschapen k geef mij altijd vol passie, genot en verlangen. Dit kan in een sauna, hotel, auto ofbij jouw thuis! Leeftijd is voor mij niet van belang, zowel jong als wat rijper kan mij terecht. Vertel mij u fantasie en ik probeer…


Sugar daddy

Gepubliceerd door Dirk (47j) op donderdag, 22 juni - 03:50

welke jonge meid wil ervaring opdoen met deze vrijgevige  slanke 46j man ? leeftijd en uiterlijk niet belangrijk ,openminded en discretie en hyg zijn wel nodig.alles kan niks moet !!


Geiltje
 1/11

Zk daddy uit Antwerpen die me zijn lustslet maakt

Gepubliceerd door Geiltje (33j) op zaterdag, 03 juni - 13:07

Hey, Ik ben een 32j bi slet uit Antwerpen. In het normale leven zie ik er uit als een gewone hetereo, niet te onderscheiddenvan de grote massa. Maar binnenskamers hou ik er van om een pruikje aan te doen, lekkere lingerie en jurkje en het geile sletje uit te hangen.Ik heb best al wat ervaring met mannen gehad, maar zoek nog altijd die ene man die me volledig kan domineren, en trainen tot zijn persoonlijke slet. Ik ben dus op zoek naar een oudere Dominante man Top of versa, met een lekkere pik (XL mag), tussen 40-55j dieaangenaam is, genoeg fantasie als stamina heeft. Ik ben echte pijpslet,…


Slutty suikernichtje gezocht

Gepubliceerd door S.Daddy (41j) op vrijdag, 23 juni - 15:16

Als dynamische 40-er loop ik al een tijdje rond met het idee een jongedame het leven makkelijker te maken, en vanuit die gedachte ben ik op zoek naar een jong gemotiveerd suikernichtje die het leuk zou vinden zich over te geven aan hete ontmoetingen vol seks en genot en die zich daarvoor laat sponsoren. Je bent jonger dan 35, hebt een hoge seksdrive, ziet het wel zitten om het slutty en taboeloze vaste nichtje te zijn van iemand die jou financieel steunt ? Reageer dan met duidelijke foto, een beschrijving van hoe jij dit ziet en wat je wil en je contactgegevens. Contact kan zeer spoedig.


Sugar daddy zoekt gezelligheid en plezier

Gepubliceerd door Jan (28j) op zaterdag, 17 juni - 14:41

Hallo, Ik ben een knappe man/sugardaddy van 27 jaar uit Leuven die op zoek is naar wat gezelligheid, avontuur en spanning. Hiervoor is zeker een vergoeding mogelijk. Ik ben verzorgd, deftig, vriendelijk, goed geschoold en hygienisch. Een foto uitwisselen is zeker geen probleem, maar dit liever via email of dergelijke. Ik sta open voor alle leeftijden, etniciteiten en maten. Bij interesse, laat zeker iets horen. Liefs!


Jongeman op zoek naar sugar daddy die hem wilt verwennen

Gepubliceerd door Lenny (21j) op vrijdag, 14 april - 00:19

de titel zegt alles! Ik ben een jonge biseksuele man, op zoek naar een oudere man die hem op regelmatige basis kan ontvangen en wilt verwennen! Ik beloof dat ik er dan alles aan doe om jou terug te verwennen onder de lakens 😉 Laat me maar iets weten!


Redlights is een website voor volwassenen

Ik ben 18 jaar of ouder
Ik ben nog geen 18 jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.
Door verder te surfen, stemt u hiermee in.