Zon, zee, strand en, eh… seks!

Zon, zee, strand en, eh… seks!

West-Europa is momenteel getroffen door een heuse hittegolf. De ideale moment om naar zee te gaan. Hoewel de hitte het kleffe gedoe misschien nu toch iets te plakkerig maakt, geven we alvast tips mee hoe je jouw seksleven tijdens deze zomer nog beter kunt maken. Nemen jullie deze tips in acht dan gaan jullie heel hard van elkaar genieten en beleven jullie een onvergetelijke zomer!

Tip één: wees tevreden met wie je bent.

Niet elke man heeft een wasbordje (sommige zijn te mager, anderen hebben net wat meer vet om zich heen), maar ook niet elke vrouw is het ‘ideale fotomodel’.

Dat is helemaal niet erg! Het heeft ook geen zin om continu te twijfelen aan jezelf. Wees tevreden met wat je bent. Pieker niet over dat iets te dik buikje of die spieren die anderen wel hebben. Als jij tevreden bent over jezelf, kom je zelfzeker over.

Op een of andere manier lijk je dan met jezelf te pronken. Zowel mannen als vrouwen zijn immers zot van een zelfzekere partner. En die zelfzekerheid begint in de eerste plaats bij jezelf.

Tip twee: seks in de tent kan!

Als je een tentje hebt, is het totaal niet fout om er seks in te hebben, al is het misschien wel goed om op enkele dingen op te letten.

Dirty talk is héél leuk, maar als je géén muren hebt, is het misschien niet echt fijn. Wil jij graag dat iedereen kan meegenieten van wat jij je partner te vertellen hebt? Seks kan ook stil, zeker op een camping is het niet leuk om elke vijf minuten een vrijend stelletje te horen klaarkomen.

Besef ook dat je altijd gestoord kunt worden. Dat maakt het natuurlijk nét iets pikanter. Dus houd altijd een handdoek bij je, zodat je jouw private delen steeds kunt bedekken.

Tip drie: eet en drink met mate

Zeker met warme temperaturen is het niet verstandig om je ‘normale’ dieet vol te houden. Laat een tweede portie dessert achterwegen.

Ook hoeft het niet altijd een hele fles wijn te zijn. Genieten kan ook van één glas. Warme temperaturen slurpen immers al je energie op.

Seks doet dat ook. Als je niet zomaar in slaap wil vallen, kun je beter dus wat kleinere porties eten en alcohol tot een minimum beperken.

Water drink je daarentegen best vrij veel.

Tip vier: geniet weer van elkaar

Als het vakantie is, mogen jullie weer lekker het pas verliefd stelletje uithangen. Loop weer vaak hand in hand. Verras elkaar zeer regelmatig op een onverwachte kus of knuffel.

Streel elkaar op gevoelige plekjes. Ook al is het heel warm, de warmte die er tussen jullie komt, nemen jullie er graag bij. De goesting in seks wordt hierdoor ook heel sterk verhoogd.

Tip vijf: nieuwe plek = nieuw standje?

Als je op reis gaat, ga je vaak nieuwe plekjes ontdekken. Misschien is het daarom ook juist interessant om ook je seksleven mee op “vakantie” te laten gaan.

Kies enkele nieuwe standjes uit en beleef een heel nieuwe sekservaring. Wedden dat het één van jullie leukste reisjes wordt?


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website