Zelfvertrouwen: Zo zul JIJ vrouwen verleiden!

Zelfvertrouwen: Zo zul JIJ vrouwen verleiden!

Je kent ze wel; die gasten die elke vrouw om hun vinger winden en jij staat verbaasd te staren hoe ze dat keer op keer voor elkaar kunnen krijgen. Je ziet niet wat die vrouwen wel zien, of zien zij niet wat jij wel ziet?

Het antwoord is eenvoudig; zelfvertrouwen. Maar hoe krijg jij de mate van zelfvertrouwen dat elke vrouw (meer daarover later) voor jou smelt?

Hoe je het NIET aan moet pakken!

Laten we beginnen met de foute manier; veel zelf aangewezen “versierders” gebruiken precies de tegenovergestelde techniek die wij behandelen, zij breken het zelfvertrouwen van de vrouw af.

Ze stappen op een bloedmooi meisje af en gaan ze stukje bij beetje afbreken, ze vernietigen op subtiele, en minder subtiele wijze, het zelfvertrouwen van de vrouw.

En wanneer ze laag genoeg zijn kan die mafketel de prins op het witte paard spelen. Dat is een zeer cynische manier om vrouwen te versieren, even afgezien van het slagingspercentage dat zeer laag ligt.

Wat maakt jou bijzonder?

Er zijn knappe mannen die nooit scoren en lelijke “trollen” die elke vrouw binnen no-time in bed praten.

Hebben die kerels een pilletje in haar drankje gedaan? Misschien weten die mannen precies wat hun eigen kwaliteiten zijn. Ze kijken verder dan het strandlichaam en spierbundels en concentreren zich op hun onderliggende kwaliteiten.

Misschien ben jij niet opvallend knap maar je kunt heel goed luisteren. Misschien weet jij heel veel van bepaalde onderwerpen. Misschien ben je heel artistiek?

Iedereen heeft kwaliteiten, je hoeft nergens de beste in te zijn, maar voel jouw passie en laat dat jouw zelfvertrouwen opbouwen.

Van binnen naar buiten

Er gebeuren vreemde dingen wanneer je op zoek gaat naar jouw innerlijke talenten. Je gaat jezelf beter verzorgen, je kamt je haar, doet een lekker luchtje op, trekt passende kleren aan en je gaat meer rechtop lopen.

Zelfvertrouwen is de beste manier om jouw ruggengraat sterker te maken, jouw hele fysiek zal zelfvertrouwen uit gaan stralen en mensen zullen zich meteen heel comfortabel voelen bij jou.

Als jij van jezelf houdt gaan mensen van jou houden.

Oefening baart kunst

Je kent het wel; er stapt een godin de kamer binnen, de hele ruimte begint te stralen. Maar niemand die op haar af durft te stappen. Waarom niet? Zij is ook een mens, en zij heeft ook behoefte aan communicatie en aandacht.

Zie haar niet als een berg om te beklimmen maar als een gelijke. Dat zal zij ook waarderen. Zij staat niet hoger, en jij trouwens ook niet. En wees vooral niet bang dat ze je afwijst, niet iedereen is gemaakt voor elkaar.

Die “soulmate” is een idee uit Hollywood. Elke afwijzing zal je sterker maken, beter maken, en je meer inzicht geven in de manier van aanspreken, de zinnen die goed werken, en de opmerkingen die je beter kunt laten.

Waarom zal een vrouw jou interessant vinden als jij geen zelfvertrouwen hebt? Dan is er blijkbaar iets mis met jou.

Geloof in jezelf, jij bent net zo begeerlijk als dat fotomodel, alleen zijn jouw benen misschien iets korter. Een afwijzing is niet een kans verliezen, maar een leermoment voor de volgende keer.

En als jij vol vertrouwen afstapt op mooie vrouw nr.1 zullen nr.2 en nr.3 zeker naar jou gaan kijken, you’re selling, they are buying!

Succes kerel, jij bent de beste…toch?


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website