What happens in Mechelen, stays in Mechelen

Dit jaar pakt de Eroticabeurs in Mechelen (19-20 en 21 oktober Nekkerhallen Mechelen) uit met een unieke stunt.

De organisatie zal 2 bezoekers naar Las Vegas sturen om de AVN awards bij te wonen en zich te laten onderdompelen in deze magische gokstad. De AVN awards zijn de Oscars voor de erotische industrie die worden uitgereikt in het legendarische Hard Rock Hotel waar alle bekende adult-sterren naartoe komen. Las Vegas zal gedurende deze 4 dagen bestaan uit erotiek, feestjes, primeurs en een conventie wat voor de winnaars een onvergetelijke ervaring zal worden.

Bezoekers die in Mechelen het ‘Golden Las Vegas ticket’ in handen hebben maken kans. De gelukkige winnaar zullen we na de beurs via onze social media kanalen bekend maken!

What happens in Vegas stays in Vegas is niet helemaal waar. We sturen namelijk een cameraploeg mee om van hun reis een aftermovie te maken.

Omdat we overtuigd zijn en onze erotische conventie naar een nog intensere belevenis duwen hebben we de bijpassende commercial laten produceren in Las Vegas. Bekijk hem hier:

Maar er is meer!

Johan Kalifa van de buurtpolitie zullen de Eroticabeurs in Mechelen presenteren. Zowel Andy Peelman als Temptation Island Cherish en Tijs komen langs voor meet & great (Zat 20 okt van 19u tot 22u30).

Dit jaar introduceren we ook de VIP experience. Een uniek ‘nieuw’ concept dat de beurs combineert met een verfijnde en heerlijke vier gangen menu. De organisatie biedt twee soorten VIP tickets aan. Een gouden en zilveren VIP arrangement.

Buiten de reis en de VIP arrangementen zijn er natuurlijk nog veel meer spannende dingen te ontdekken. Erotic acts, go-go dance, Adult-actrices, Redlights club, Bed & Breakfast, BDSM podium, black & white games, fotoshoots,… zijn nog maar een kleine greep uit het totale aanbod.

De organisatie zet zich ook mee in voor Rode Neuzen Dag tijdens de editie van Mechelen. Bezoekers kunnen een fles Cava voor Rode Neuzen Dag bestellen. De bezoeker krijgt een rode neus bij zijn fles cadeau en er zal telkens 5 euro gestort worden ten voordele van het goede doel
Met andere woorden, dit is de beste en meest complete adult ero-conventie van België!

Meer informatie kan je terugvinden op de website www.ero-expo.com


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website