Wereldkampioenschap voetbal, excuus voor een hete seksdate?

voetbal

Het is bekend dat voetballers een seksverbod ondergaan om zo hun energie te reserveren voor het voetbal, al gelden dezelfde regels duidelijk niet voor alle toeschouwers…

 

Minder seks voor toeschouwers thuis…

Voor de koppels die thuis het wereldkampioenschap volgen is er slecht nieuws voor de vrouwen. Een wereldwijd onderzoek toont aan dat 40% van de mannen eerlijk toegeven liever een voetbalmatch te volgen op TV, in plaats dan een erotisch spel met hun partner aan te gaan.

Wanneer de mannen toch toegeven aan de lusten van hun partner is het 42% van de tijd een vluggertje, waarvan 37% van de mannen tijdens de daad nog steeds de voetbal volgt op TV!

Als je man geen zin heeft kan je ook steeds kiezen voor een spannende date met een gigolo.

 

Meer seks voor toeschouwers in Brazilië!

Het warme weer, de mooie Braziliaanse vrouwen (en mannen) of het voetbal… De reden is onbekend, maar wat duidelijk is, is dat mensen meer zin hebben!

Sinds de start van het wereldkampioenschap voetbal te Brazilië heeft de app “Tinder” een downloadtoename gezien van maar liefst 50%. Tinder is een locatie dating app, ideaal dus om een leuke date op te pikken in het stadium!

Niet alleen zijn hetero’s op zoek naar een leuke date of one night stand tijdens het wereldkampioenschap, maar ook de gay app “Grindr” heeft een toename van 31%.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website