Webcammodel gearresteerd in bibliotheek

Lilsecrett webcam sex betrapt

Erotisch webcam gigant – www.myfreecams.com – heeft op elk gegeven moment meer dan duizenden modellen die streamen (online zijn met hun webcam), vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nederland tot Amerika, tot Rusland en Afrika.

Wat Myfreecams zo uniek maakt, is dat eender wie een chatroom binnen kan gaan en gratis van de show genieten.

Het pas wanneer iemand privé wil gaan met een webcammodel – en het model de privé uitnodiging accepteert – je niet langer een model kan zien.

Op elk moment kan je een model “tippen”, het is zo dat de modellen hun kost verdienen. Vaak zullen modellen iets doen, wanneer een bepaald tip bedrag is behaald, bijvoorbeeld het strippen van hun bh, spelen met een dildo, enz.

Webcammodel betrapt tijdens webcam sexAangezien Myfreecams duizenden modellen heeft gebeurd het vaak dat een model “iets anders” wil aanbieden om zo wat uit te steken tegenover de competitie.

Sommige modellen geven graag toe dat ze tot $1000 per uur verdienen, het kan dus heel wat extra inkomst betekenen wanneer je enkele honderd tal extra mannen de webcam kamer binnenkrijgt.

Bezoekers aan de website krijgen namelijk een preview van een model haar webcam te zien. Zo kan je als bezoeker meteen enkele tientallen webcams tegelijkertijd vergelijken .

Als gevolg zijn er enkele modellen die in het openbaar webcammen om meer op te vallen. Een stripshow achter enkele boeken in een bibliotheek, masturberen op de trap van een openbaar gebouw, een dildo zuigen op het strand,… om zo de kijkers binnen te halen en dus meer te verdienen.

Soms gaat openbaar webcammen fout

Lilsecrett myfreecams webcam betraptOnlangs is een webcammodel (chat naam lilsecrett) betrapt tijdens het masturberen in de bibliotheek, in Canada.

Het was zeker niet de eerste keer dat lilsecrett wat meer uitdagende openbare plekjes opzocht, het is namelijk haar stijl of kenmerk om in openbare bibliotheken te masturberen.

Zo zijn er verschillende video’s op het internet te vinden, waaronder onwetende mensen in de achtergrond te zien zijn.

Toen ze betrapt werd weigerde lilsecrett haar naam en informatie vrij te geven. De volgende dag stapte ze zelf naar de politie en gaf zichzelf aan.

Lilsecrett is zeker en vast niet de enige die momenteel op openbare locaties zichzelf online verkoopt, vaak zijn er meerdere meiden die in een bibliotheek, parking of zelfs Mc donalds of Starbucks zich stiekem aan het masturberen zijn.

Als gevolg: Ontslag

Volgens Myfreecams is het verboden om in het publiek te streamen, niet alleen is het wettelijk verboden om in het openbaar zich te ontkleden of masturberen, maar ook mensen en ondernemingen kunnen mogelijk de webcam website aanklagen voor reputatie beschadiging.

In dit geval is de webcam meid ontslagen – al zijn er dagdagelijks andere modellen die in het openbaar streamen. Het lijkt alsof Myfreecams er zich weinig van aantrekt, tenzij het model daadwerkelijk wordt betrapt.

Dit zal wellicht wel de ogen openen van openbare bibliotheken, om eventueel wat camera bewaking te plaatsen in de bibliotheek, of eventueel om af en toe eens de bibliotheek rond te gaan.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website