Wat vrouwen verkeerd doen in bed

Wat vrouwen verkeerd doen in bed

Ja, vrouwen kunnen ook al eens iets verkeerd doen in bed. Met “in bed” bedoelen we in dit geval vanaf het moment dat een vrouw een man wil verleiden voor seks. Ja, daar kan het al fout lopen.

Hieronder staan enkele van de meest voorkomende dingen die vele vrouwen soms verwaarlozen. Breng je seksleven niet op een laag pitje en verander je attitude (of die van je vrouw).

De verpakking mag ook wat

Natuurlijk is het leuker als je na een lange dag hard werken eindelijk die te hoge hakkenschoenen kunt omruilen voor platte schoenen of zachte pantoffels en die prachtige jurk, die toch wel een maatje te klein lijkt geworden te zijn, uit kunt doen voor een zachte trui of, jawel, een pyjama.

Hoewel de man dat heus niet erg vindt en volledig begrijpt, wilt hij ook al eens graag na de werkuren thuis komen en zien dat zijn vrouw er als een echte vamp staat. Hierdoor wordt hij opgewonden en jawel, wilt hij sneller seks. Wedden dat deze ook veel beter zal zijn?


Neem initiatief

Natuurlijk hoef je geen dominatrix te zijn, maar een man heeft graag dat de vrouw ook al eens wat actiever is. Zeker in het bed, want dan lijkt het niet enkel dat hij zo graag seks wilt, maar dat de vrouw dat minstens even graag wilt. De vrouw mag heus eens bepalen welke standjes het worden of helemaal de leiding van de seks te nemen. Een dominante vrouw, zonder dat het te kinky wordt, dat is wat mannen echt willen.


Een man is geen helderziende

Hoe goed een man ook zijn best zal willen doen om de vrouw naar de zevende hemel te brengen, hij is geen helderziende. Net zomin is een vrouw een fabrieksproduct dat welk serienummer je ook hebt op dezelfde manier functioneert.

Elke vrouw is anders, dus elke vrouw reageert ook anders. Vertel hem dus wat je lekker vindt, maar ook wat je niet lekker vindt. Baken vooraf dus de grenzen af. Natuurlijk mogen ze al eens verlegd worden en wie weet ontluikt er zich een nieuwe ervaring, maar ga er zeker niet vanuit dat elke man perfect weet wat jij nu super lekker vindt. Praten voor, tijdens en na de seks helpt het seksleven er alleen maar op vooruit.


Maar praat ook niet te veel

Mannen hebben het vaak niet graag dat een vrouw als kabouter kwebbel is tijdens het vrijen. Natuurlijk mag er al eens iets liefs, romantisch, stouts of verbeterend gezegd worden, maar beperk het en doe het wanneer het echt nodig is. Teveel woorden kunnen de passie verbreken. Praten tijdens de seks mag, maar het is nog beter om dit ervoor of erna te doen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website