Wat mannen willen in bed

Wat mannen willen in bed

Mannen hebben het graag heel spannend in de slaapkamer. Wordt het iets te saai, te ordinair en dus te voorspelbaar dan kan het zijn dat de playboy in hem gaat protesteren en misschien plots met een andere persoon seks zal hebben.

Enkele tips hieronder helpen vrouwen om het voor de man zijn wildste dromen waar te laten maken in de slaapkamer. Dit is immers wat ze echt willen!

Neem de touwtjes in handen

Hoewel de man zeker graag eens actief is, heeft hij ook graag dat de vrouw regelmatig de touwtjes in handen neemt. Zorg er op die momenten voor dat je weet wat je wilt en dat er gebeurt wat je wil.

Natuurlijk moet je hem daarom niet in de handboeien slaan en zweepslagen geven, maar je kunt hem wel tonen wat jij wil, wat jij lekker vindt.

Wedden dat hij dat ook lekker gaat vinden? Immers hebben mannen maar al te graag dat vrouwen ook al eens de baas zijn in de slaapkamer…

Nieuwe standjes nieuwe ervaring

Natuurlijk mogen er regelmatig standjes die jullie allebei zeer lekker vinden opnieuw de revue passeren, maar initieer ook regelmatig nieuwe standjes.

Zeker als daar de tijd voor is, is het experimenteren zeer leuk, want het kan leiden tot nieuwe en zeer geile ervaringen.

Een goede mix tussen nieuwigheden en jullie favoriete standjes zorgt ervoor dat de seks spannend blijft, waardoor het uitdoven van jullie seksleven zeer gering wordt.

Een verrassing is altijd leuk

Dit hangt een beetje samen met de nieuwe standjes, maar mannen worden ook graag verrast. Costume play is altijd leuk.

Verkleed je in een verpleegster of ondeugend schoolmeisje. Ook een striptease of een seksspel kunnen hem nog meer naar je doen verlangen.

Verras je man zodanig dat hij aan niets anders dan jou denkt en dat hij alleen nog maar hoopt dat jullie snel in bed, op tafel of in de zetel belanden. Hopelijk zijn jullie muren goed geïsoleerd.

(Dirty) talk

Uiteraard moet je niet hele verhalen tijdens de seks aan elkaar vertellen. Meer nog, dat is vaak zelfs een afknapper voor de man!

Maar enkele goedgeplaatste woorden, vooral dirty words, zullen de man nog meer opgewonden maken. Niet iedereen zal zich hier gemakkelijk bij voelen, maar het hoeft dan ook helemaal niet zo ver te gaan.

Woorden of zinnen met “nat”, “wow”, “harder” en/of “sneller” in doen wonderen. Maar wees niet te klinisch of te droog: ‘Ja, je penis zit erin’. Zorg er hoe dan ook voor dat je niet buiten jouw of uit zijn comfortzone treedt.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website