Wat mannen ECHT bedoelen

Wat mannen echt bedoelen

Meestal zijn mannen niet zo heel gecompliceerd. Heel vaak zijn mannen zelfs heel direct in hun communicatie. Ze zeggen gewoon wat ze willen.

Toch hebben vrouwen soms de indruk dat er tussen de lijnen iets anders wordt bedoeld. Echter zijn de meeste mannen niet zo en zeggen ze gewoon waar het op staat…

“Mij maakt het niet uit, kies jij maar”

Aanvaard dit letterlijk. Heel vaak maakt het voor de man helemaal niets uit. Je moet je man dan echt niet meer blijven lastig vallen met vragen zoals “zouden we toch niet beter die doen?” of “waarom deze niet?

De man heeft immers heel duidelijk gemaakt dat het hem eigenlijk – grofweg gezegd – geen kloten scheelt.

Hij geeft jouw de touwtjes in handen om te kiezen. Dames, geniet daar toch eens van! (Als we wel onze mening zeggen wil je het gebruikelijk toch net andersom doen??)

“Kunnen we het later doen?”

Neen, mannen willen hiermee niet onbeschoft doen. Integendeel vaak is er een heel goede reden als ze dit zeggen.

Immers is hun aandacht dan wellicht verdeeld en dat stoort hen eigenlijk. Liever willen ze jou gewoon alle aandacht geven, dat verdien je immers. Maar dat lukt gewoon niet altijd, eh… direct.

“Oh, zij is echt leuk/vriendelijk/tof.”

Sarcasme is niet vaak voor een man weggelegd op die manier. Mannen zijn over het algemeen niet zo goed met complimentjes, waardoor het soms wat knullig overkomt.

Maar toch, we bedoelen het goed. We bedoelen het altijd goed. Jouw vrienden, zijn immers ook zijn vrienden.

“Je ziet er goed uit!”

Als we dat zeggen, menen we dat ook. Gelieve ook niet te denken dat we je – plots – heel aantrekkelijk vinden. Heel vaak is dat ongegrond.

Juist op dit moment in die kleren zie je er fantastisch uit. Dit betekent niet dat je de rest van je leven er verschrikkelijk bijliep. Het is je man gewoon opgevallen dat je iets anders draagt en dat hem toevallig op dat moment bevalt.

Hij bedoelt het alleen maar goed. Aanvaard het gewoon als een compliment, niet als een belediging. Vraag dan ook niet, wat “vind je precies leuk?”, aangezien hij dan moet gaan nadenken… en misschien zelfs “je haar ziet er nieuw uit” gaat zeggen – terwijl je deze 2 weken eerder hebt laten kleuren.

“Jij bent geen normaal meisje”

Neen, mannen willen je niet onmiddellijk naar het gekkenhuis brengen. Dit gezegde is eigenlijk zeer flatterend bedoeld, want jij bent niet een uit een dozijn voor hem.

Je valt hem op. Dat is wat hij zegt.

Eigenlijk zegt hij, maar iets minder romantisch gezegd, dat je niet bent zoals de andere meisjes die hij ontmoet heeft. Het is een compliment, je bent origineel!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website