Wat betekenen je erotische dromen

Iedereen die niet aseksueel is, heeft wel al eens een erotische droom. De ene wat regelmatiger dan de andere. Die personen zullen vaak ook een wat hoger libido hebben of enorm veel goesting in seks hebben, maar het niet altijd kunnen krijgen. Maar wat betekenen je erotische dromen nu werkelijk?

Je baas heeft de hoofdrol in je seksdroom

Een heel vaak voorkomende seksdroom vindt zich plaats op de werkvloer. Vaak is de hoofdrol weggelegd voor degene die boven je staat. Natuurlijk zal je dan je wel aangetrokken voelen door je baas, maar je seksdroom probeert je ook iets anders te vertellen.

Jij durft leiding te nemen. Regel eens een date met je baas om… jouw toekomst in het bedrijf te bespreken.

Een Hollywood-ster kleedt zich uit

Bekende gezichten zijn na bazen de meest voorkomende figuren in onze erotische dromen. Uiteraard gaat het om sterren die je aantrekkelijk vindt, maar onderzoekers zeggen dat de droom eigenlijk betekent dat jij en de ster iets gemeenschappelijks hebben.

Je ex sluipt je droom binnen

Seks hebben met je ex in dromen is ook een zeer regelmatige gebeurtenis. En je dacht nog wel dat je over hem/haar was. Waarom moeten we onszelf zo bedotten? Volgens onderzoekers is dromen over je ex eigenlijk een waarschuwing.

Je psyché probeert je te vertellen dat je slechte gewoontes uit je vorige relatie eigenlijk terug aan het uitvoeren bent.

Een familielid vind je plots heel heet

Bah! Ik heb plots seks met mijn zus. Gelukkig was het maar een droom, en wees gerust het gebeurt heel regelmatig dat mensen dromen dat ze seks hebben met een familielid! Vaak delen jullie iets gemeenschappelijks en hebben jullie een sterke band met elkaar. Zolang het bij dromen blijft is er dus helemaal niets mis met je.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website