Wanneer je klant beperkingen heeft

Wanneer je klant beperkingen heeft

Er zijn veel soorten mannen die gebruik maken van de diensten van een sekswerker, ook mensen met beperkingen. Aan de ene kant moet een sekswerker anders omgaan met de klant, aan de andere kant is het ook belangrijk om de klant in zijn waarde te laten. Hier zijn een aantal tips vanuit het perspectief van een gehandicapt persoon.

Wel beperkt maar niet zielig

Medelijden kan een mooie eigenschap zijn, maar het is zeker niet sexy. Als je op zoek bent naar professioneel gezelschap wil je niet iemand die je denigrerend over de bol aait. Sommige dames kunnen daar beter mee overweg dan andere. Je wil behandelt worden als persoon, niet als “defect”.

Uitkleden kan langer duren

Afhankelijk van de beperking kan het even duren alvorens jouw kleren uit zijn. Het kan makkelijk zijn als de dame meehelpt, maar niet als een zuster in het ziekenhuis. Je kunt het beter meenemen in het voorspel, en houd rekening met de beschikbare tijd. Zeker met rolstoelgebonden klanten duurt het even voor je echt kunt genieten.

Wees duidelijk naar elkaar

Bij sommige beperkingen kan het lastig zijn te communiceren. Als iemand niet goed uit zijn woorden kan komen, en gebaren is ook moeilijk, kan het lastig zijn aan te geven wat je fijn vindt. Als je eenmaal een geschikte dame vindt is het prettig om die vaker te bezoeken. Indien mogelijk kun je ook vooraf een briefje (laten) opstellen met jouw wensen zodat je beide weet waar je aan toe bent.

Het blijft een transactie

Seks met een beperking geeft ook een extra stukje intimiteit, voor beide partijen. Enerzijds moet je als klant goed beseffen dat je bezig bent met een zakelijke transactie, seks voor geld, anderzijds moet een professionele prostituee haar moedergevoelens uit kunnen schakelen. Zeker als je vaste klant bent bij een dame die jouw beperking goed kent moet je opletten met teveel intimiteit.

Aandacht of seks

Niet elke klant is hetzelfde, de ene kerel wil even lekker tekeer gaan, de ander heeft aan een zachte knuffel al genoeg. Wees als klant ook duidelijk wat je verwacht, en wat jij fijn vindt. Als terugkerende klant is het vaak wat eenvoudiger. Let als professional goed op de signalen van de klant. Als de vrouw dit allemaal zelf moeten uitvogelen is jouw uurtje snel voorbij…

Geen rijkelui

De meeste mensen met een beperking zijn niet bepaald rijk te noemen. Als je moet leven van een persoonsgebonden budget of met een krappe uitkering, kun je niet een hele nacht doorbrengen met een escort. Trek daarom geen moeilijk te verwijderen kleding aan, tijd is geld. Wees voorbereid en zorg dat je het meeste haalt uit jouw bezoek.

Zoek een specialist

Er zijn een aantal sekswerkers die zich gespecialiseerd hebben in mensen met een beperking. Dit biedt voordelen omdat je niet hoeft zoveel hoeft uit te leggen. Ook kunnen niet alle dames goed overweg met gehandicapte mensen, zeker niet in een seksueel geladen context. Een wederzijds vertrouwen is een goed uitgangspunt voor een prettige ervaring.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website