Waarom zij hem afwijst

Er zijn heel veel redenen waarom vrouwen een mogelijke bed- of liefdespartner afwijzen. In dit artikel staan enkele van de vaak voorkomende redenen waarom een vrouw een man afwijst. Het is de kunst om bij een dergelijke afwijzing deze niet te persoonlijk op te nemen.

Of alleszins toch niet altijd, want de man kan er vaak niet helemaal aan doen. Het is soms een heel vreemde kronkel in het hoofd van de vrouw of het was gewoon haar dag niet. De reden voor een afwijzing ligt niet altijd bij hem en ook niet altijd bij haar. Soms ligt het gewoon ook gewoon in het midden.

Hij is te bang voor een afwijzing

Wanneer je met iemand date is het belangrijk dat je zelfzeker overkomt. Natuurlijk beseft de man dat de kans dat zij hem afwijst altijd mogelijk is, maar laat de date er niet continu om draaien.

Vrouwen ‘ruiken’ immers vaak genoeg of een man bang is voor een afwijzing. In dat geval lijkt de man wanhopig en juist dat is nu eenmaal een afknapper bij vele vrouwen.

Zij is nu eenmaal bezet

Sorry, mannen, maar een heel vaak voorkomende reden is dat zij nu eenmaal al een vriend of bedpartner heeft. Niet elke vrouw heeft dan nog zin in tussendoortjes. Zeker niet als het duidelijk is dat hij meer dan gewoon maar een extraatje wil zijn.

In dat geval kan hij er niet veel aan doen. Ofwel geduld uitoefenen en hopen dat de relatie breekt (maar dat kan soms heel lang duren en daarom is dat afgeraden).

Positiever is om dan gewoon je schouders op te halen. Er zijn nog wel andere single vrouwen en zij zijn wellicht zelfs nog beter voor jou.

Hij is te serieus

Zeker wanneer het gewoon ‘om een keer seks te hebben’ gaat, is te serieus zijn not done. Ook voor een langdurige relatie te krijgen, hebben ‘serieuze’ mannen het moeilijker, al weten ze deze vaker wel gemakkelijker bij te houden eenmaal ze die hebben.

Vrouwen hebben immers behoefte om versierd te worden. Dan moet er een glimlach en een grapje erbij zijn. Ben je te serieus dan wordt het te saai en wijst ze negen keren op tien de man gewoon af. Tenzij hij er gewoon écht lekker uitziet.

Je doet haar aan iemand denken…

En niet bepaald aan een fijne kerel uit haar verleden. In dat geval is er weinig aan te doen, maar als jij trekt op een vent die haar in het verleden bedrogen heeft, is het toch te verwachten dat jij niet bepaald een turn on voor haar bent.

Je ziet er niet verzorgd uit

Vrouwen hechten heel veel belang aan de verpakking van een man. Niet iedereen is een fotomodel. Vele vrouwen willen zelfs niet eens een fotomodel.

Maar mannen dat wil niet zeggen dat jullie niet gewassen moeten verschijnen. En liefst ook met een fris gewassen hemd en niet met een enkele dagen oud T-shirt voor haar verschijnt.

Lees ook: Waarom hij haar afwijst


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website