Waarom vrouwen voor de “klootzak” vallen

Waarom vrouwen voor de klootzak vallen

Waarom kiezen mannen vaak voor de verkeerde vrouw? Eigenlijk zijn de redenen dezelfde.

De man in kwestie ziet er vaak knapper uit en is een echte adonis waarmee de vrouw heel graag naar bed wil, maar die oppervlakkigheid waaraan vrouwen te vaak aan toegeven, is vaak de fout die vrouwen maken als ze een relatie met een man beginnen.

Op den duur missen ze vaak diepgang en merken ze vaak op dat ze voor hem vaak niet meer is dan de ‘eentje in een dozijn’.

Maar waar geven vrouwen dan te vaak aan toe… Waarom wijzen ze aardige mannen met diepgang af en kiezen ze voor een bad boy?

Spierbundels zijn ‘veiligheid’

Voor veel vrouwen is het zien van spierbundels niet enkel iets waarvan ze geil kunnen worden. Voor veel vrouwen is een (zeer) gespierde man een man waarbij ze veilig zal zijn.

Een magere jongen of een man met een buikje mag dan wel heel lief zijn, maar zal wellicht niet haar redder in nood kunnen zijn. De spieren van de man suggereren dat ze bij die vent zich geen zorgen hoeft te maken over haar veiligheid.

Directheid

Macho mannen zijn vaak direct. Ze weten goed wat ze willen en zullen er ook alles aan doen om dat te bereiken.

Vrouwen denken dat ‘aardige’ mannen dit minder hebben. Ze associëren hen vaak met ‘twijfelen’ en dus onzekerheid.

Dat is net wat veel vrouwen missen als kiespijn. Hoewel ze het niet altijd akkoord zullen zijn met de macho, toont hij wat hij wil en biedt hij dus richting en dus meer zekerheid.

Een vrouw wil graag een man die de teugels in handen neemt, al geven ze dat vaak niet zo graag toe.

De seks is beter

Of dat denken ze toch. Vrouwen hebben niet zelden het idee dat mannen aardig zijn als ze wat minder hebben. Ook denken ze dat aardige mannen minder bedreven zijn in seks en dus hen niet tot een spectaculair hoogtepunt kunnen brengen.

Macho mannen tonen voor vrouwen vaak veel mannelijkheid ondanks hun testosterom. Niet alleen zal hun uiterlijk tonen dat ze weten van aanpak. De macho man toont geen twijfel of onzekerheid en daarom denken veel vrouwen dat hij zich ook maar voor weinig moet schamen.

Hij zal in het hoofd van de vrouwen dus zich niet schamen voor zijn ‘kleine Jan’ en – in hun ogen – zal die zeer spectaculaire dingen doen. Ook al hoeft dit in werkelijkheid niet te zijn, het idee alleen al zorgt ervoor dat vrouwen snel de macho kiezen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website