Waarom sommige mannen bang zijn voor seks

Zelfs de stoerste bink is soms maar heel klein wanneer hij voor het eerst (met een nieuwe partner) seks heeft. Mannen mogen dan nog recht in hun schoenen staan, wanneer ze uit de kleren moeten gaan, zijn ze soms bijzonder onzeker.

En dit taboe wordt niet graag behandelt, want mannen nemen initiatief, hebben kracht en een groot uithoudingsvermogen. Mannen zijn onfeilbaar in bed.

Hij moet haar bevredigen en hij moet haar naar meer doen laten verlangen. Indien er een voorgeschiedenis van bedpartners is bij haar, moet hij tijdens de seks ervoor zorgen dat zij zijn voorgangers vergeet. Hierdoor komt er enorm veel druk bij hem te liggen.

Juist deze stress zorgt dat zijn kleine vriend soms niet omhoog gaat.

Gaat ze ‘Joske’ niet te klein vinden?

De grootte van de penis is de klassieker waarover mannen onzeker zijn. Tenzij hun penis een uitzonderlijke grote maat heeft (méér dan achttien centimeter) gaat elke man beginnen te twijfelen.

We gaan er ook geen doekjes omdoen, size does matter, sommige standjes hebben nu eenmaal meer effect bij haar met een wat grotere penis. Maar nóg belangrijker is de kwaliteit van de seks.

Als de man wat aan de kleine kant is, moet hij dit proberen te compenseren met andere dingen. Doe standjes die ideaal zijn voor zijn grootte van penis. Is de seks goed, dan is zij heus tevreden van zijn kleine vriend.

Hoe bevredig ik haar? Wat vindt zij fijn?

Heel veel mannen twijfelen aan hun prestaties n bed. Hoe zorgen ze dat zij vindt dat hij haar geweldige seks gegeven heeft? Wanneer hij in een one night stand terecht komt, is het belangrijk dat hij niet in extremen gaat.

Houd het op de gewone dingen. In die gevallen kan de man haar het best een voorspel geven (beffen is daarbij ideaal), waarna hij de klassieke(re) standjes kan gaan doen. In een langdurige relatie kunnen de partners er gewoon over praten.

Deel fantasieën! Hoewel sommige van haar turn on’s bij hem turn off’s kunnen zijn en vice versa, groeien de partners nog dichter naar elkaar toe. Hij weet gewoon wat hij moet doen of hoe hij haar al eens een heel groot plezier kan doen.

En toen spoot ik al…

Sommige mannen vinden dat ze té snel klaar komen tijdens de seks. Of beter gezegd, hun vrouwen vinden dat.

Maar om heel eerlijk te zijn, is het moeilijk te bepalen wat nu een ‘te vroeg klaarkomen’ is (medisch gezien dan). Natuurlijk is het fijn dat tijdens de seks jullie orgasme zo dicht mogelijk bij elkaar ligt, maar dat lukt niet altijd.

Mannen, wil jij en je partner tegelijkertijd klaarkomen. Geef haar dan een heel goed voorspel, waarbij ze nog nét niet klaarkomt en heb dan seks in jullie geliefde standje(s). De kans is groot dat na wat oefening jullie te samen klaarkomen. En ben jij toch eens eerst.

Als er een voorspel bestaat, waarom bestaat er dan geen naspel?

Wat als zij gaat doorvertellen hoe ik presteer?

Mannen, hier kunnen jullie gewoon zeker van zijn. Wees er ook niet bang van. Vrouwen praten nu eenmaal graag hun mond voorbij. Vooral met hun beste vriendinnen. En zeker over seks.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website