Waarom je zeker eens een triootje moet doen!

Waarom je zeker eens een triootje moet doen!

Uit vele bevragingen naar seksfantasieën prijkt het triootje vaak helemaal bovenaan. Echter gaat het vaak niet verder dan de fantasie, want het is moeilijk te organiseren.

Zelfs als jij en je partner er voor open staan dan is het vaak moeilijk om de combinatie te bepalen: twee vrouwen en een man of toch twee mannen en een vrouw?

Wat het ook wordt, het is altijd toch een beetje onenigheid tussen de partners. Toch hoef je je niet te laten afschrikken, want een triootje leidt vaak tot een spectaculaire ervaring.

Daarom is een triootje zeker eens de moeite!

Zeer veel verschillende ervaringen

Een triootje kan zeer veel verschillende ervaringen opleveren. Zo kan het zijn dat je continu met drieën actief bent of dat je in paren opsplitst.

Ook zijn er de zogenaamde ‘voyeur’ triootjes. Dit komt er eigenlijk op neer dat een paar gewoon seks heeft terwijl een derde persoon er in dezelfde ruimte naar kijkt.

Afhankelijk of je liever actief of passief bent, kies je voor een rol binnen de verschillende mogelijkheden.

Zo vind je het als vrouw leuk om door twee mannen verwend te worden, maar sommige mannen willen gerust ook met een andere man een triootje doen, omdat ze er dan vaak een soort van wedstrijd van maken. Wie kan de vrouw het beste verwennen?

Met wie?

Als koppel is het soms moeilijk te bedenken wie de derde wordt. Gaan we het aan een bekende vragen? Of doen we er beter aan een onbekende te nemen.

Een bekend persoon heeft als voordeel dat je hem of haar kunt vertrouwen, maar het nadeel kan zijn dat er jaloezie opgewekt wordt. Een onbekend persoon heeft dit nadeel veel minder, want vaak zie je die voor de rest van je leven niet meer, maar anderzijds ken je hem of haar echt niet.

Zo gebeurt het soms dat seksueel overdraagbare ziektes worden verspreid en die kunnen je seksleven grondig overhoop halen.

Nieuwe standjes!

Eenmaal alles geregeld is, kun je het triootje werkelijk gaan doen.
Het grote voordeel is dat er een heel nieuwe sekswereld voor je open gaat.

Jullie kunnen immers met tal van nieuwe standjes gaan experimenteren. De standjes voor een triootje zijn immers zeer divers en maken zowel de mannen als vrouwen zeer gelukkig.

Bovendien zijn de remmen ook wat losser, zo kan jij of je partner eens een standje proberen dat je al een tijdje in gedachten hebt, maar nooit echt hebt voorgesteld.

Ook de nieuwe partner heeft mogelijk een variëteit aan standjes die volledig nieuw zijn!

Een triootje kan dus nieuw vuur in je seksleven brengen, hoewel een wekelijkse gewoonte misschien geen goed idee is, kan zo af een toe een extra gast wel meer dan welkom zijn.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website