Vrijen hoeft niet altijd in de slaapkamer

Uit statistisch onderzoek blijkt dat meestal in de slaapkamer gevrijd wordt (wat natuurlijk niet verrassend is), maar het kan ook origineler!

Eens ergens anders vrijen dan op je bed of in de slaapkamer kan immers leiden tot heel andere ervaringen…

Dit artikel geeft enkele tips waar je nog seks kunt hebben in je huis. Doe je seksleven weer opbruisen en durf ook eens uit die knusse slaapkamer te stappen.

De badkamer

Naast de slaapkamer is de badkamer de meest evidente plek. Neem samen een bad of als jullie beide lenig en sterk genoeg zijn een douche. Was elkaar en je zult plekken moeten aanraken die je anders met seks associeert.

Maar niets houdt je tegen om plots er ook voor te gaan tijdens het wassen van elkaar. Wie weet maakt het een eerste anale ervaring wel mogelijk. Alles is namelijk lekker warm zeperig en meer ontspannen…

Naast gewone seks hebben in het bad of de douche kan het ook leuk zijn als de man op het toilet zit (natuurlijk moet hij er niet echt “op” te zitten) dat de vrouw dan op zijn schoot gaat zitten.

Zo kan hij gemakkelijk de clitoris stimuleren en haar naar ongekende hoogten brengen.

De keuken

“De liefde van de man gaat door de maag” zegt men wel vaak. Inderdaad worden de meeste mannen opgewonden bij het zien van een kokende vrouw.

De vrouw kan het wat pikanter te maken door naakt of schaars te kleden te koken. Wedden dat de man dan niet van de vrouw kan afblijven?

In de keuken is “seks op het aanrecht” zeer leuk. De vrouw zit op de rand van het werkblad en de man staat tussen haar benen, waardoor hij haar gemakkelijk kan penetreren.

Tegen het aanrecht gaat natuurlijk ook, als ze haar handen vol heeft met het bereiden van een maaltijd kan jij haar eens lekker strelen en wie weet…

Tip, probeer het ook eens op de koelkast als deze niet te hoog is. De ijskast kan immers zorgen voor een wat koudere, tintelende ervaring. En neen hij gaat het niet zo erg vinden als het vlees aangebrand is…

De living

Het meest interessante meubel in de woonkamer is de tafel waar je anders met gasten rond zit.

Het brengt toch nog net wat meer in het huis, want de tafel waarop jullie het gedaan hebben zal altijd in jullie geheugen gegrift zitten en hopelijk altijd voor binnenpretjes zorgen.seksposities

Jullie kunnen hetzelfde standje doen als in de keuken, maar ook elkaar als “hapje” presenteren. De ene gaat op een stoel zitten en de andere ligt op tafel met de benen naar hem toe.

Hierdoor wordt haar vagina of zijn penis en ballen zeer aantrekkelijk voor een goede lik en/of zuigbeurt.

Enjoy!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website