Voornemens voor een sexy 2015

Voornemens voor een Sexy 2015

Het jaar 2014 is ondertussen aan zijn einde. Mensen aten hun buik tot bijna barsten vol en praatte over de verwezenlijkingen van het afgelopen jaar. Men heeft champagne laten knallen en getoast op het nieuwe jaar.

Elk jaar worden er nieuwe voornemens gemaakt, die uiteindelijk toch niet of nauwelijks gehaald worden. Maar ook op seksvlak kan er wel wat veranderen. Onze redactie somt een aantal voornemens op om koppels weer een wat bruisender seksleven te gunnen. Wij wensen u alvast een gelukkig en gezond 2015 toe!


Kinky kan ook al eens leuk zijn

Natuurlijk hoef je niet meteen tepelklemmen, handboeien of een kuisheidsgordel te gaan halen, maar een beetje kinky kan zowel de man als de vrouw nieuwe en verrassend leuke ervaringen bezorgen. Blinddoek je partner en bind hem of haar eventueel voorzichtig vast waardoor jij echt de ‘baas’ bent.

Natuurlijk hoef je niet echt pijn te doen, maar zachtjes bijten, strelen, likken zonder dat hij of zij daar controle overheeft kan een geweldig gevoel geven. Verwissel ook al eens de rollen en geef je over aan de wil van je partner.

Als je elkaar goed kent, weet je ook waar je eventueel grenzen kunt verleggen en wat niet. Een beetje spanning en je aan elkaar overgeven versterkt nu eenmaal de relatie. En dat hoeft niet meteen te betekenen dat je de meester of dominatrix moet zijn.


Sporten!

Natuurlijk is het leuk voor je partner dat je goed in form bent, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je per se een wasbordje moet kweken of dat je er alles aan doen om die cellulitis weg te werken. Dat laatste merken mannen vaak nog niet eens op en vrouwen kijken ook wel verder dan een mooie spierbundel.

Toch is sport belangrijker, je wordt er fitter van en daardoor krijg je meer uithouding. En hoe groter je uithouding is, hoe langer en meer je maar kunt doorgaan tijdens de seks. Extra tip: ga samen met je partner joggen en vrij nadien met elkaar in bed of zelfs onder de douche! Eenmaal dat je dit eens gedaan hebt, wordt sporten met je partner een verslaving.


Twaalf maanden, twaalf verwenopdrachten

Zowel jij als je partner schrijven voor elke maand een verwenopdracht op. Dit mogen dingen zijn waar je van denkt dat je partner het misschien niet direct uit zichzelf zou doen.

Elke maand wordt er dan een opdracht getrokken en moet de opdracht uitgevoerd worden. De opdrachten kunnen echt met seks te maken hebben, maar dat hoeft niet natuurlijk niet.

Het kan gaan van een privé saunabezoek, een eerste parenclub bezoekje, een ander kapsel tot seks in de openlucht, een trio een massagecursus volgen, etc. Gegarandeerd dat jullie band nog hechter wordt en dat jullie elkaar alleen maar nog beter gaan leren kennen!

Als single of wandelaar kan je dit natuurlijk voor jezelf doen! Een trio, een erotische massage, een milf, een studente, … Gegarandeerd dat je telkens uitziet naar de volgende maand!


Wat zijn jou voornemens voor het nieuwe jaar? De wel bekende “Ik ga op dieet”? Deel het met Redlights, wij zijn benieuwd!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website