Voor het eerst naar een parenclub

Als je wel eens fantaseert over seks met anderen maar je durft de stap niet te nemen geven we in dit artikel een aantal tips voor een eerste bezoek aan een parenclub. Trek iets leuks aan en treed binnen in de wereld van de parenclubs!

Het begint bij vertrouwen

Een parenclub is voor paren, solo kom je bij de meeste clubs niet binnen. Je kunt een escort nemen maar de meeste mensen komen met hun partner. Dat kan je vaste partner zijn, het kan ook een leuke relatie zijn met wie je een losse verhouding hebt. In elk geval is wederzijds vertrouwen belangrijk en je moet er beiden voor open staan. Bij sterke relaties kan “swingen” de relatie versterken, bij probleemrelaties kan het leiden tot nog grotere problemen.

Kleed je netjes

Bij parenclubs is vaak een zekere dresscode. Vraag vooraf wat gewenst is, een driedelig maatkostuum is meestal niet nodig, een verzorgd uiterlijk wel. Er zijn in de club douches en plaatsen om je kleding te hangen, zorg dat je ook al schoon en fris binnenstapt. Eenmaal binnen hoef je niet meteen al je kleren uit te trekken, er zal wel worden verzocht gaandeweg meer kleding te verwijderen, kijkers met al hun kleding aan zijn niet gewenst. Een tijdje in je ondergoed rondlopen is geen probleem, zorg dus voor een mooie slip of sexy lingerie om een goede indruk te maken.

Geen modellen

Verwacht niet dat de aanwezigen afgetrainde modellen zijn, meestal zijn het normale volwassenen, waarschijnlijk net als jij. Je hoeft je dus niet te schamen voor een buikje, en ga ook niet meteen op zoek naar een Barbie met grote borsten en een wespentaille. Het gaat om je uitstraling, wees open naar de aanwezigen, maak een praatje, drink wat samen. Je hoeft niet meteen van bil, elkaar leren kennen is ook belangrijk.

Meer of minder, alles kan

Je kunt kiezen om als paar samen te blijven of om op te splitsen. Je kunt zelf bepalen wat je doet, met wie en hoeveel mensen mee mogen doen. Je kunt samen met één iemand of een stel een rustig plekje opzoeken en beginnen met je eigen partner te vrijen en langzaamaan iemand anders uit te nodigen. Kijken naar jouw partner met een ander kan heel opwindend zijn. Sommige partners splitsen liever op, anderen blijven liever samen. Als je samen blijft geef elkaar dan ook aandacht, stort je niet meteen vol op die andere.

Er zijn grenzen

Spreek vooraf duidelijk met je partner af wat jullie absoluut niet willen en ga niet over die grens. Spreek eventueel een stopwoord af, en laat de mensen met wie je seks hebt duidelijk weten wanneer je niet verder wilt gaan. Nee is nee, daar is iedereen van op de hoogte. Als je houdt van kinky spelletjes zijn daar vaak ruimtes voor, je kunt kiezen voor romantiek, vol lust, relaxed of keihard, wat jij wil. Houd er wel rekening mee dat de meeste clubs alleen hetero zijn, bij groepsseks is de lijn niet altijd even duidelijk.

Maak plezier

Het belangrijkste is dat jullie genieten van de ervaring. Je bent samen op pad, komt leuke mensen tegen en je bevindt je in een veilige omgeving waar je vrij bent om te doen en laten wat je wilt.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website