Voor de “Plet Fetish” mag het gerust een kilootje meer zijn

Sexy vrouwen komen in alle vormen en maten. Hoewel de modebladen vol staan met dunne sprietjes hunkeren veel mannen naar een flinke dame die wat meer gewicht in de schaal legt.

In het populaire boek “Alleen maar nette mensen” die ook succesvol verfilmd werd werd het hoofdkarakter wild van donkere dames met grote borsten en billen. Mag het iets meer zijn?

Rondborstige worsteling

Amanda is met 1.90 en 127 kilo een imposante verschijning. Ze noemt zichzelf “Amazon Amanda” en ze verpletterd gewillige mannen tegen betaling. Ze worstelt in sexy lingerie wat tot grote opwinding leidt bij haar clientèle, vaak kleine mannen die haast verdwijnen in de plooien van haar lichaam en tussen haar vetrolletjes.

Ze beperkt zich tot heftig knuffelen, penetratie is er niet bij maar de klanten komen voor haar kilo’s, letterlijk en figuurlijk…

De prinses IS de erwt

Odette Delacroix is precies het tegenovergestelde. Deze petite dametje van 1.50 met een gewicht van slechts 40 kilo lijkt nog kleiner door haar poppensmoeltje en bleke huid. Dankzij haar tengere verschijning is ze een heuse plet-porno ster geworden.

Forse dames beklimmen haar frêle lichaam, soms twee tegelijk, en alles wordt vastgelegd op video en foto. Haar kijkpubliek geniet met volle teugen van deze claustrofobische fetish.

Pletpret is een fetish waarbij mannen opgewonden raken van overweldigend grote vrouwen. Hoewel de reden van opwinding niet voor elk persoon gelijk is komt het vaak voort uit een stukje claustrofobie (of juist het tegenovergestelde) maar ook een comfortabel moedergevoel.

Dames, heb dus zelfvertrouwen ongeacht je gewicht… Dat cliché model figuurtje is al lang verleden tijd. Mannen hebben heus zin in een vrouw met love handles!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website