Vijftig Tinten Grijs belooft een spetterend Valentijn!

Vijftig Tinten Grijs spetterend Valentijn

Hij is er bijna, het immens populaire Vijftig Tinten Grijs, krijgt een film. De verwachtingen zijn hoog en velen zijn er dan nu al van overtuigd at de film wellicht helemaal niet deze verwachtingen zal kunnen inlossen.
Anderen voorspellen dan weer dat sekswinkels gouden tijden gaan beleven met het verkopen van seksspeeltjes.

De film van het boek

Op veertien februari 2015 is het zover, dan verschijnt de film Fifty Shades of Grey, vertaald Vijftig Tinten Grijs. De film is gebaseerd op het gelijknamige, zeer bekende en populaire boek. Maar liefst meer dan negentig miljoen exemplaren gingen er over de toonbanken.

Het seksleven van koppels waarvan de vrouw het boek heeft gelezen werd soms wat lucratiever en “kinky”.

Sommige mannen moesten zelfs van hun partner het boek lezen, maar of ze daar werkelijk allemaal doorheen zijn geraakt is maar de vraag.

In de film zullen Jamie Dornan en Dakota Johnson de hoofdrollen voor hun rekening nemen.

Kun je nog niet wachten tot Valentijn? Bekijk dan hieronder al de trailer.

Vijftig Tinten Grijs stelt hoge verwachtingen bij vrouwen

Het boek Vijftig Tinten Grijs is immens populair geworden door zijn “stoute kantje”. Mannen van vrouwen die het boek gelezen hebben, ervaren daardoor vaak de druk om beter te presteren.

Ook blijkt dat vrouwen het meer durven om “kinky” voorstellen te doen. Sommige mannen ervaren hier een probleem mee omdat zij graag het dominante type zijn.

Natuurlijk is het zo dat heel veel mannen echte alfa’s willen zijn, maar het is ook zo dat, eenmaal men de stap richting een meer spannend seksleven gezet heeft, zij hier meestal ook warm voor lopen.

Een studie van condoomfabriek Durex heeft immers aangetoond dat er best veel koppels aan “bondage” doen.

Bevestigd de film deze trend?

Het is de vraag of de film deze kinky trend zal bevestigen en misschien nog meer zal stimuleren. Geruchten gaan dat er wellicht niet zo heel veel van de “kinky seks” te zien zal zijn en dat daardoor veel mensen nogal teleur gesteld zullen worden van de film, omdat die wel een heel kuis afkooksel van het boek is geworden.

Een orakel zijn we echter niet, dus het is nog even afwachten.

Eén ding staat vast: de komende Valentijnsdag gaat wellicht één van de meest spannende Valentijnsdagen van de 21e eeuw worden!

Mannen, speel het slim en koop alvast enkele fluffy handboeien, blinddoek en wat kaarsjes aan… Kom thuis van een avondje in de bioscoop en voila, wat kinky seks (zoe goed als) gegarandeerd!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website