Vijf dingen om NIET te doen tijdens seks!

De website Askmen.com besloot eens vrouwen een vraag te stellen; wat moet jouw sekspartner vooral NIET doen in bed? De resultaten zullen schokkend zijn! …Of niet, misschien…een beetje dan?

Te lang doorgaan

Met stoten vooral. Hoe goed en behendig je ook bent, op een gegeven moment is ze wel klaar met jouw geram in haar lichaamsholtes. Laat je niet misleiden door gasten die “urenlang” door kunnen gaan, kies kwaliteit boven kwantiteit!

Saai vingeren

Het is handig dat je vingers kunnen buigen en op plekjes kunnen komen waar de penis niet gaan kan. Maar niet alle plekken in de vagina zijn even gevoelig. Zoek en vinger de gevoelige plekjes en laat de rest over aan haar gynaecoloog.

Teveel standjes

Het is leuk dat je de Kama Sutra van voren naar achteren in je geheugen hebt zitten, je hoeft ze er niet allemaal in één sessie doorheen te jagen. Net als zij in vervoering raakt door één lekkere positie ga jij door naar de volgende. Het is geen porno film, er is geen minimum vereiste aan standjes!

Clitoris als spelcontroller

Bij sommige computerspellen moet je constant op een toets drukken voor de overwinning. Opvallend genoeg schijnt deze techniek niet te werken bij vrouwen. Enkele minuten hameren en vragen of ze al is klaargekomen is niet de weg naar “You Win!” maar eerder naar “Game Over”…

Tong in haar oor

Zachtjes kussen in haar nek is opwindend, brutaal met je lippen trekken aan haar oorlellen is supergeil, maar je complete tong in haar oorkanaal rammen is totaal niet sexy, en kan leiden tot infecties. Tenzij je een fetish hebt voor oorsmeer, en zelfs dan alsjeblieft niet, houd je tong uit haar oren!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website