Vergeet de clitoris, ontdek de ware G-spot

Vergeet de clitoris, ontdek de ware G-spot

Gelukkig zijn de mannen van tegenwoordig seksueel beter geïnformeerd dan voorheen.

Een echte kerel weet zijn partner in extase te brengen en haar hevige orgasmes te geven. De gemiddelde man weet de clitoris blindelings te vinden, sommige mannen noemen het dan ook de “deurbel van de hemelpoort”.

En als ik schrijf “sommige mannen” bedoel ik mezelf, en helaas lijkt deze term niet echt aan te slaan…

Maar hoe zit het met die beruchte G-spot? Waar kan je die vinden en wat moet je er eigenlijk mee? Heeft elke vrouw een G-spot en is “squirting” iets wat jouw vrouw ook kan doen? Laten we samen op zoek gaan naar de G-spot, die door sommige mannen (mijzelf dus) “het verborgen paradijs” wordt genoemd.

Made in Germany

De G-spot werd voor het eerst “ontdekt” door de Duitse dokter Ernst Gräfenberg die in 1950 een artikel schreef waarin hij een bijzondere plek beschreef aan de binnenzijde van de vagina.

Deze plek is bij vele vrouwen voelbaar en heeft een iets ruwer oppervlak dan de omgeving. Gräfenberg gaf aan dat deze plek een erogene zone is die zeer opwindend aan kan voelen bij vrouwen.

In 1981 kwamen de onderzoekers Whipple en Perry met de term Gräfenberg spot en de G-spot.

Van druppelen naar spuiten

Bij een aantal vrouwen kan het voorkomen dat ze een behoorlijke hoeveelheid vocht “spuiten”.

Het is niet geheel duidelijk waar dat vocht vandaan komt. Sommige onderzoekers beweren dat het urine is, maar de samenstelling, geur en smaak zijn anders dan reguliere urine.

Bij stimulatie van de G-spot kan een vrouw op deze wijze ejaculeren, maar het staat niet gelijk aan een mannelijk orgasme.

Ook zal dit niet bij alle vrouwen plaatsvinden, ongeacht de mate van stimulatie en opwinding… Dus mannen, probeer zeker dit plekje eens te stimuleren, en wie weet kan ook jou partner squirten!

Zo niet is het heel normaal, slechts een klein percentage van vrouwen is hier namelijk tot in staat. Wordt dus niet te ruw met deze gevoelige plek, ze kan het of ze kan het niet!

Waar zit de G-Spot?

Aan de binnenzijde van de vagina, op pakweg 5 centimeter diepte aan de bovenkant. Als je die als man niet meteen kunt vinden kun je gerust zijn, veel vrouwen kunnen hun eigen G-Spot niet eens vinden!

Het heeft een wat ruwer oppervlak dan de rest van de vaginale wand. Het wordt soms vergeleken met een vrouwelijke prostaat maar die vergelijking gaat niet helemaal op.

Komt tijd, komt orgasme

Het stimuleren van de G-spot met de vingers kan leiden tot een langer en intenser orgasme, van enkele seconden tot minutenlang!

Er zijn verschillende technieken en het loont om te experimenteren, en haal er indien nodig versterking bij.

Maak er trouwens geen zoektocht van en houd het gezellig, in klinische onderzoeken hebben ze steeds opnieuw moeite de G-spot te lokaliseren.

Echt romantisch en opwindend zijn deze onderzoeken niet, het moet lekker voelen anders kom je nergens.

Ga door tot het (in) het gaatje

Als je alle ins en outs van de clitoris kent, en anaal heb je ook alle opties al een keer de revue laten passeren, wordt het eens tijd om de G-spot te gaan ontdekken.

Het is een aangename zoektocht met spannende momenten die misschien zelfs kan leiden tot een waterval in de finale.

Hoe dan ook, het is de moeite waard om eens verder te kijken dan de clitoris en een nieuwe dimensie in jullie seksleven te brengen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website