Verbrand calorieën met cardio-seks

Verbrand calorieën met cardio-seks

Cardio training is goede manier om jouw lichaam gezond en fit te houden. Maar je hoeft daarvoor niet naar een sportschool te gaan, je kunt ook trainen in jouw eigen slaapkamer!

Je kunt tientallen tot zelfs honderden calorieën verbranden tijdens één vrijpartij. Seks kan een goede manier zijn om de bloedsomloop in jouw lichaam te verbeteren waardoor je gezonder en sterker wordt. En daar wordt de seks op zijn beurt ook beter van.

Wetenschappelijk bewezen

Er zijn testen uitgevoerd en het bleek dat stellen die regelmatig vrijen ook energieker zijn, en zich beter voelen dan stellen die minder vrijen. Het blijkt ook een vicieuze cirkel; meer seks geeft meer energie, meer energie leidt tot meer, en betere seks. Een win-win situatie dus!

Bloedsomloop

Cardio training, ofwel seks, stimuleert de bloedsomloop. Je traint je hart om op effectieve wijze bloed te verspreiden door je lichaam. En dat merk je overal, ook in je penis en vagina. Doordat de fijne aders beter doorbloed raken worden ze ook gevoeliger waarmee het genot tijdens het vrijen zal stijgen. Je krijgt ook meer energie waardoor je langer door kunt gaan. Een verbeterde bloeddoorstroming kan ook helpen bij erectieproblemen.

Minder gewicht, meer passie

Overgewicht kan het libido sterk doen dalen. Je voelt je zwak, hebt geen energie en ook heel belangrijk, je moet extra gewicht meezeulen waardoor je snel uitgeput raakt. Gereedschap zal niet roesten onder een afdak, maar als je het gereedschap niet eens ziet hangen kun je het ook niet gebruiken! Cardio training is uitstekend voor vetverbranding en het verliezen van overtollig gewicht. Span jezelf niet overdreven veel in, een klamme huid is beter dan spetterend zweet. Dat is alleen maar vocht, dat moet je later toch weer aanvullen met water.

Meer dan bloed alleen

Dankzij cardio training (seks dus, veel seks) gaat het testosterongehalte omhoog bij mannen en het oestrogeengehalte neemt toe bij vrouwen. Voor beiden geldt ook een verhoging in endorfines, het hormoon dat je gelukkiger maakt. Dus je hele hormonenhuishouding krijgt een grote beurt (!) waardoor je een beter gevoel zult krijgen over je eigen lichaam en jouw energiepeil zal toenemen.

Zelfvertrouwen

Naarmate je meer aan seks cardio training doet zul je energieker worden en je lichaam gaat er fitter en strakker uitzien. Je zult daardoor ook meer zelfvertrouwen krijgen en dat naar buiten toe uitstralen. Dat is goed voor jou en ook zeker voor jouw partner, en zelfs je omgeving zal het opmerken.

Fitness is belangrijk voor je lichaam maar niet voor iedereen even leuk om te doen. Probeer eens seks cardio training, vrij dat het een lieve lust is en neuk jezelf gezond. Je hoeft er de deur niet voor uit, sportkleding is ook niet nodig, alleen een gewillige partner die er zelf ook de vruchten van zal plukken. Vergeet trouwens niet dat cardio training zich toespitst op verbranding en niet op het bouwen van spiermassa. Dus vrij veel, vrij met passie, maar je hoeft niet je partner rond te tollen op je erectie. Met deze waarschuwing zijn wij dus niet verantwoordelijk voor enig letsel, maar als je het toch wilt proberen, op eigen risico, foto’s zijn welkom!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website