Top drie uitdagende standjes die HEM de touwtjes in handen geven

Top drie uitdagende standjes die HEM de touwtjes in handen geven

Nu we de vrouwen eens hebben laten tonen hoe zij de baas kunnen zijn, geven we er ook nog enkele mee die de mannen als leider van de seks laten fungeren.

Maar die zijn toch al kei bekend? Ja, misschien.

Al hebben wij een top drie samengesteld, die het de mannen wel wat moeilijker maken om de leiding te behouden. Uitdagende standjes zorgen voor een nog spectaculairder seksleven. Lukt het niet zo goed? Dan zal ie wat meer naar de fitness moeten!

Nummertje 1 – In de lucht tegen de muur

Dit standje is uitermate geschikt als openingsstandje of als vluggertje, maar het is wel vermoeiend (vooral voor de man).

Hij draagt de vrouw die haar benen rond zijn heupen heeft verstrengeld en plaatst haar tegen de muur. Hierdoor kan hij echt alles tonen wat hij in huis heeft en wordt zijn macho ego wat gestreeld. Ook is er enorm veel vertrouwen tussen jullie, want hij zal je niet laten vallen.

Nadeel van het standje is dat het zeer vermoeiend is, doordat hij je steeds moet dragen. Na een tijdje is het misschien verstandig even te verplaatsen naar een tafel voor extra ondersteuning of gewoon te wisselen van standje.

Maar het plaatst de man in een macho positie waar hij eens goed zijn spierkracht kan gebruiken!
Eindelijk komt die Gym beurt eens goed aan te pas.

Nummertje 2 – Kielende V

Ook dit standje vraagt heel veel kracht van de man. Hij staat op zijn knieën en neemt de vrouw vast.

Zij zit met haar benen over haar schouders en met haar handen pakt ze hem bij de nek vast, waardoor er een V ontstaat.

Het grote voordeel van dit uitdagende standje is dat jullie nog meer vertrouwen in elkaar krijgen. Ook geeft hij tijdens de penetratie een geweldige sensatie aan de vrouw.

Hij is de baas en bepaalt echt alles, maar zowel man als vrouw hebben wat kracht nodig om het standje vol te houden!

Nummertje 3 – De hangende tuin

Dit standje heeft als groot voordeel dat je het overal kunt doen. Er is immers niets meer nodig dan een man en een vrouw.

Het standje is zeer simpel. Het koppel kijkt elkaar in het gezicht en hij draagt haar door haar vast te pakken bij haar kont terwijl zij haar armen rond zijn nek verstrengeld en haar benen rond zijn heupen klemt.

Dit zorgt voor een zeer energetisch standje dat jullie een fantastische ervaring zal geven, maar er zal misschien wel wat geoefend moeten worden. (Niets mis mee, toch?) Vooral hij, maar ook zij zullen immers aan hun uithouding moeten werken.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website