Top 10 van vrouwelijke fantasieën 

Wat zijn de fantasieën van vrouwen op seksgebied?

1. Seks met een vrouw
De absolute nummer 1 is seks met een andere vrouw. Vooral orale seks is een grote wens van veel vrouwen. Ook degenen die het hardst roepen dat ze “geen wijf moeten” . En wie weet er beter wat je lekker vindt dan iemand die hetzelfde tussen haar benen heeft en dus precies weet hoe het werkt?

2. Seks met twee mannen
O yeah. Zeker weten. 4 Handen en twee piemels en twee monden die je verwennen…hemels! Een trio met twee mannen staat zeker op nummer 1.

3. Seks met een maagd
De “aller eerste” zijn voor iemand is ook een ultieme fantasie van de vrouw. En in pincipe maakt het ook helemaal niet uit of dit met een man of een vrouw gebeurt. Het idee dat iemand nog nooit gevoeld heeft wat jij hem of haar op dat moment laat voelen windt een vrouw enorm op!

4. De macht fantasie
“Doe wat ik zeg, en trek je slipje uit”. Zo sta je trillend in de hoek van de kamer maar zo ontzettend nat! Het kan enorm opwindend zijn om gewoon keihard gedomineerd te worden tijdens de seks. “Buig voorover”. “ Spreidt je benen!”. Heerlijk. Waarschijnlijk omdat wij vrouwen dan zelf niet meer na hoeven te denken. De man , (of vrouw), is onze eigen remote control en wij zijn de consoles. Well, I’ll take it!

5. Seks met een bekende man
Seks met een celebrity. Ja, daar kan ik me wel in vinden. Hee. Of de man nou 50 is geweest of niet, ik zou het op elk gegeven moment met Johnny Depp doen. En zo staan er nog een heleboel meer celebrity op de lijst waar vrouwen van fantaseren. (Waarschijnlijk vooral tijdens de seks met iemand die er in geen velden of wegen op lijkt.)

6. Romantische seks
Lief behandeld worden in de slaapkamer kan ook heel opwindend zijn. Gewoon letterlijk de liefde bedrijven. Niets mis mee! Elkaar in de ogen kijken, strelen, liefkozen. De warmte van elkaars lichaam echt goed en intens voelen. Zoenen tot je lippen pijn doen. En vooral elkaar heel strak vasthouden!

7. Ultieme orale seks
Als het op orale seks aan komt hebben de meeste vrouwen fantasieën die nooit uit zullen komen. Zo lijkt het mij geil om gewoon een groep twintigers met een strak kutje af te lebberen. Maar dan zou ik het vrouwen elftal eens lief aan moeten kijken en waarschijnlijk naar huis gaan met hoofdpijn. We worden enorm misleidt door porno filmpjes waarop de man of vrouw de vagina eens even lekker goed onder handen neemt, de ontvangster kreunt als een bouwwerker en wij denken dat het zo moet. Neen! Geloof me, je komt er vanzelf achter wat je lekker vindt en blijf dat ook vooral aangeven aan degenen die het uit moeten voeren.

8. De rol van de man
Er zijn vrouwen die het heel sexy lijken om de rollen eens om te draaien en de man anaal te verwennen, als een man zou doen. Met een voorbind dildo. Er zijn nog van die homofoben die denken dat “echte mannen” zoiets niet zouden doen, maar dat is een leugen! De man loopt een enorm lekkere prostaat massage mis door anale seks te weigeren en dat is toch echt zijn verlies! Ik heb genoeg hetero-mannen vrienden die in elk geval toegeven dat ze bijvoorbeeld een vingen in hun achterste steken bij het masturberen of daar een toy voor hebben. Niks mis mee en ze beweren twee keer zo lekker klaar te komen. De boodschap lijkt me duidelijk.

9. Een stripper of hoer spelen
Jahaaaa. Maar meestal fantaseren vrouwen er niet over om dat bij hun eigen partner te doen. Meestal fantaseren ze erover dat ze worden aanbeden door vreemden terwijl ze aan een paal hangen en wat tientjes en twintigjes in hun kleine stringetje gedrukt krijgen. Strippen kan ook thuis in het juiste geile pakje en de juiste sfeer, heel opwindend zijn. Vergeet de champagne niet girl!

10. Seks met een vreemde
Amen. Wat is er lekkerder dan je helemaal te laten gaan bij iemand waarvan je al weet dat je hem of haar de volgende dag je nummer niet gaat geven en dus nooit meer terug hoeft te zien. Heerlijk, kom maar op!

Jade Jordan.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website