Tips Voor een Langere en Sterkere Natuurlijke Erectie

Voor het verbeteren van je uithoudingsvermogen en het kunnen hebben van een gezonde erectie heb je niet per se een pilletje of een bezoek aan de dokter nodig.

De kans is groot dat één van deze vijf natuurlijke stappen uw prestaties en uw persoonlijke voldoening zullen verbeteren.

Kom van de Bank Af

Op de bank zittend met wat snacks naar films kijken klinkt als een goede manier om wat te relaxen en wat bij te komen na een dag werken, maar het leidt ook tot problemen met de bloedsomloop en seksuele prestaties. Stap op de loopband, koop een fietstrainer of doe gewoon wat push-ups en strekoefeningen terwijl je je favoriete shows kijkt.

Sta Op!

Recentelijk is maar weer eens bewezen dat gedurende lange periodes zitten kan leiden tot hart-en vaatziektes, diabetes, en zelfs kan leiden tot vroegtijdig overlijden. Los dit probleem op door een stabureau aan te schaffen of door ieder uur een tiental minuten op te staan en wat te lopen. Walk door je kantoor of bel terwijl je loopt. Hiermee bevorder je je bloedsomloop en krijg je op den duur meer energie, twee belangrijke elementen voor een beter uithoudingsvermogen een sterkere erectie.

Eet Goed

Eet een week gezond – dit betekend dat je voornamelijk groentes eet. Verminder je inname van vlees tot 2 tot 3 keer per week en drink een hele week geen alcoholische dranken. Het kan lastig zijn voor de eerste paar dagen maar daarna zul je snel resultaten zien tussen de lakens.

Doe-Het-Zelf!

Masturbatie is een goede manier om je erectie sterker en gezonder te maken. Neem de tijd om te masturberen en doe het niet snel in een minuut of 2. Als je langer masturbeert dan wordt het voor je lichaam en geest een gewoonte om het langer vol te houden, ook wanneer je sex met je partner hebt.

Voorspel

Door tijdens voorspel een erectie te hebben versterk je de gezondheid van de huid van je penis. Leer hoe je goed voorspel kunt hebben met je partner door DVDs of boeken te lezen over sensuele massages, sexspeeltjes, en natuurlijk orale sex. Krijg je partner rustig opgewonden en bereid hem of haar voor op een fantastisch orgasme terwijl je aan de gezondheid van je erectie werkt.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website