Tips om het langer vol te houden tijdens seks

Tips om het langer vol te houden tijdens seksAls je over seks praat met mannen is het grootste probleem steeds weer te vroeg klaarkomen. Dan krijg die onzinnige tips, dat je aan andere onderwerpen moet denken zoals voetbal.

Leuk, maar dan ben je niet meer dan een machine in bed en je partner zal ook snel afhaken. Of het magische blauwe pilletje wat je wel hard kan houden maar als je eenmaal bent gekomen heeft dat weinig zin meer.

Gelukkig zijn er technieken die WEL werken en waarmee jij en je partner van langere en betere seks zullen genieten.

Tempowisseling

Als je in een lekker ritme zit kan het snel gaan, of beter gezegd, snel komen. Pas je tempo aan of stop even helemaal. Haal je penis er even uit, speel met haar vagina en tijdens dit spel zal jij een beetje afkoelen terwijl zij juist nog heter wordt! Een hoge snelheid kan het gevoel ook verminderen waardoor je met meer slagen het langer vol kunt houden. Snel en hard dus, maar alleen als je partner daarmee overweg kan, je wilt niet eindigen in het ziekenhuis!

Variatie in standjes

Iedereen heeft bepaalde voorkeuren voor standjes, en je kunt andere favorieten hebben dan je partner. Alles is lekker natuurlijk, maar je hebt vast wel één positie die je heel snel naar een climax zal brengen. Breng variatie in deze posities, het geeft je even de gelegenheid om af te koelen. En ga subtiel te werk, laat de standjes soepel van de één naar de ander gaan, streel je partner en breng haar in een andere positie. Alleen de missionaris houding is niet alleen snel, maar ook een beetje saai. In de befaamde Kama Sutra kun je terecht voor wat variatietips.

Masturbeer en leer

Als je met je partner bezig bent moet je kunnen multitasken. Lekker voor jou, lekker voor haar, geven en nemen. Bij masturberen kun je nauwkeurig bepalen hoe jouw penis reageert op snelheid, kracht en rustpauzes. Kijk eens hoe lang je met jezelf bezig kunt zijn, en vind het punt waarna je niet meer terug kunt. Als je controle hebt over jouw lichaam zul je met je partner ook veel fijnere en langere seks hebben.

Verminder het gevoel

Seks moet lekker zijn, maar als iets te lekker voelt kun je gehaast worden. Als je een vaste partner hebt, en je gebruikt geen condoom is het aan te raden dat toch eens te proberen. Het voelt iets minder prettig maar het is nog steeds lekker. Als je vaak te vroeg komt kan een condoom jouw overgevoelige prikkels iets dempen, daarnaast is het proces van het condoom omdoen ook een rustpunt. Maak het wel onderdeel van het voorspel, je kunt een condoom omdoen ook sexy maken!

Maar het belangrijkste is jouw bovenkamer, het zit meestal tussen de oren. Ontspan jezelf, concentreer je op je partner en niet alleen op het orgasme. Laat je lichaam het tempo bepalen en geniet van elk moment. En als je een keertje sneller komt dan verwacht is dat geen probleem, en trouwens, je piemel is niet het enige lichaamsdeel om je partner mee te verwennen!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website