Technieken voor een grotere penis

Jongens, denk niet dat size doesn’t matter, want hoewel je niet super groot geschapen moet zijn, kan lengte wel een wereld van verschil geven.

Maar je kunt er wat aan doen. Dit artikel toont je enkele mogelijkheden waarmee je je penis mogelijk enkele centimeters kan doen laten groeien. Bovendien kun je de meeste van de voorgestelde oplossingen discreet toepassen.

Jelqing

Jelqing is een oude techniek die je gemakkelijk thuis kan toepassen om je penis te verlengen. Verwacht niet onmiddellijk resultaat, maar heb geduld.

Nadat je de oefeningen enkele weken met succes hebt gedaan, zou je penis al wat langer moeten zijn. Een basistechniek is dat je met een van je handen een “oké”-teken maakt en op deze manier aan je gedeeltelijk(!) in erectie staande penis trekt.

Hierdoor creëer je een betere bloedstroming in je penis, waardoor rijke nutriënten daar opgenomen worden. Je vindt vele oefeningen op het internet. Onder andere hier: https://www.pegym.com/articles/jelqing_exercises_toc

Stretchen

Ja, je kan ook je penis stretchen. Belangrijk is wel dat je dit niet doet met een stijve penis. Je penis moet bij voorkeur volledig slap zijn. Er bestaan verschillende oefeningen om je penis te stretchen.

Ook deze kun je vaak online vinden. Wel is het belangrijk dat je goed snapt wat je aan het doen bent met een stretch en hoe je deze goed uitvoert. Overhaast een oefening doen kan immers pijnlijke gevolgen hebben en misschien zelfs je penis beschadigen.

Voer deze oefeningen dus zeer zorgvuldig uit. Ook hier zal je wat geduld voor moeten hebben, al wordt wel beweerd dat de resultaten sneller zichtbaar zijn dan bij jelqing. https://www.pegym.com/articles/stretching_exercises_toc

Hulpmiddeltjes

Tot slot zijn er ook nog hulpmiddelen die je kunt aanschaffen om je penis enkele centimeters te laten groeien. Let op! Je vindt heel veel sites die slecht materiaal kopen, dus is het aangeraden om goed na te gaan welke webwinkels je kunt vertrouwen en niet.

Het materiaal dat je kunt kopen zijn penispompen, penisverlengers en penishangers. De eerste is een pomp waarbij je je penis oppompt en waardoor je penis groter zal lijken dan bij een natuurlijke erectie.

Bij regelmatig gebruik past je lichaam zich hieraan aan en zal je penis automatisch zo groot worden. Penisverlengers zijn een middel waarmee je ongemerkt je penis kan stretchen (ook als je op werk bent bijvoorbeeld. De stretch breng je aan en kan je zo lang dragen als je wilt.

Op het begin ga je het geen uren verdragen, maar na een tijd wel. Bovendien kun je ook steeds verder stretchen, waardoor je penis steeds groter wordt. De penishangers is een andere manier om te stretchen. Je hangt namelijk gewichtjes aan je penis waardoor de spanning hierop wordt verhoogt.

Bij veelvuldig gebruik eventueel in combinatie met jelqing en andere stretchoefeningen zal je een zeer goed resultaat bekomen.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website