Swingen voor Beginners; 4 Swingende Tips!

Swingen voor Beginners; 4 Swingende Tips!
Swingen of “partnerruil” is een relatie waarbij één of beide personen binnen de relatie seksueel contact hebben met andere partners met wederzijdse instemming. Het is dus geen overspel waarbij de andere partner het niet mag weten.

Als jullie beide openstaan voor meerdere seksuele partners binnen jullie relatie kun je gaan swingen. Maar dan moet je wel eerst andere partners vinden!

Internet Datingsites

De meeste datingsites zijn gericht op heteroseksuele, monogame relaties. Er zijn ook diensten voor seks buiten de deur waarbij het vaak gericht is op overspelige relaties. Jullie zijn specifiek op zoek naar Swingers, gebruik dan ook de juiste sites waarbij je zeker weet dat de leden dezelfde doelstellingen nastreven.

Op zoek naar swingers? Vind eenvoudig een Swinger in jou buurt!

Als je besluit een profiel aan te maken, wees dan duidelijk en direct over wie jullie zijn (karakter dus, niet je naam, adres en pincode!), wat jullie zoeken en wat de (on)mogelijkheden zijn.

Bij Redlights kan je bijvoorbeeld gratis andere swingers vinden alsook zelf gratis een gedetailleerd account aanmaken!

Huur een professional

In het begin is het een zoektocht. Jullie weten nog niet helemaal wat er allemaal bij komt kijken. Overweeg dan een professionele prostituee of escort te boeken, meerdere als je dat wilt (en kunt veroorloven) en spreek af in een hotel.

Met andere woorden, zorg voor zo min mogelijk emotionele aanknopingspunten. Seks en relatie zijn twee elementen die binnen een relatie samenkomen, bij swing partners moeten die twee strikt gescheiden blijven. Daar heb je soms oefening voor nodig, en een relatie tegen betaling kan die grens duidelijker stellen.

Ga naar een parenclub

Je bent als partners helemaal overtuigd dat swingen voor jullie een goed idee is. Bezoek dan eens een parenclub, bij voorkeur in een andere woonplaats zodat je niet meteen al je buren tegenkomt. In die clubs zijn ze gewend aan “beginners”, meer mensen betekent meer keuze en je gaat op in de omgeving. Je maakt een praatje, neemt een drankje (drink met mate!) en zoek mensen waar je een goede “klik” mee hebt.

Welkom thuis

Als je er zeker van bent dat je emotie en passie kunt scheiden kun je overwegen mensen thuis uit te nodigen. Zorg dat je kinderen het huis uit zijn en niemand je kan storen.

Maak het gezellig en spreek niet thuis af met vreemden, als ze gek of crimineel blijken te zijn wil je niet dat ze je adres weten, en je inboedel kennen! Je kunt samen een kamer delen, of beginnen in de huiskamer en daarna kun je opsplitsen als dat gewenst is.

Conclusie

Swingen kan een relatie maken of breken, daarom is het verstandig om vooraf te bepalen wat jullie willen en wat verboden terrein is. Koppel je gevoelens los van de seksuele verlangens, die combinatie mag alleen maar samen en met elkaar.

Breng het swingen niet direct naar huis, één foute ervaring en het zal blijven rondspoken, oefen eerst in een hotel of bij een gemoedelijke club. Ga een eindje uit de buurt, maar wees ook niet bang bekenden tegen te komen, je hebt blijkbaar dezelfde wensen dus je hoeft je niet beschaamd te voelen!

Veel succes met je eerste ervaringen als Swinger!

Lees ook: Red je relatie met Swingen!


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website