Sekstips voor mannen, van vrouwen!

Sekstips voor mannen, van vrouwen!

Wij mannen weten wat lekker is, met al onze ervaring kunnen wij elke vrouw tot grote hoogtes brengen. En al die mannenbladen en websites geven ons spannende tips om onze seksuele vaardigheden nog verder te perfectioneren…toch? Mevrouw, waarom lacht u zo?

Laten we even heel eerlijk zijn tegen elkaar, onder elkaar; wij mannen rommelen maar wat aan. We denken dat vrouwen het lekker vinden maar we weten het niet zeker.

We doen ons best maar we kunnen niet voelen wat een vrouw voelt. Daarom hebben we de stoute schoenen aan, of beter gezegd uitgetrokken en vrouwen gevraagd wat zij van een man verwachten.

Je zult versteld staan van de resultaten!

“Soms wordt ik door mijn vriend gekust, heel zachtjes in mijn nek, op mijn armen, over mijn hele lichaam. Het kietelt, het voelt een beetje vreemd maar ik wordt er ontzettend opgewonden van. Al snel ruk ik ‘m de kleren van zijn lijf!”

Dus heren, begin rustig met een vleugje romantiek, duik niet meteen in het diepe en warm dat dieselmotortje eens langzaam op.

“Ik ga regelmatig met mijn man uit eten, we zijn al jaren getrouwd maar houden er nog steeds van om samen naar een restaurant te gaan. Soms raakt hij me stiekem even aan, een aai over mijn billen terwijl de mensen niet kijken, en hij fluistert geile dingetjes in mijn oor. Tegen de tijd dat we in de auto zitten ben ik zo heet dat ik hem tijdens de rit naar huis met ZIJN pook ga spelen.”

Dus goed onthouden; je hoeft niet te koken, niet af te wassen en tegen de tijd dat je thuis bent zijn jullie beide klaar en kun je lekker een pilsje pakken en samen nagenieten op de bank en Games of Thrones kijken.

“Als we samen in bed liggen begin ik soms met hem te spelen, ik pak zijn pretraket en maak hem gek met mijn handen. Dan pak ik zijn hand en laat hem zelf het werk doen. Ik neem een beetje afstand en laat hem mijn lichaam bekijken. Ik vind het heerlijk als ik zie dat hij mijn lichaam lekker vindt. Na een tijdje kan ik het niet laten hem naar me toe te trekken.”

Als je met één persoon in bed ligt is dat degene waar je opgewonden van wordt. Niet elke vrouw lijkt op een model maar sexy vrouwen komen in alle soorten en maten. Wind jezelf op met haar en haar ego zal door het dak gaan, en jij straks ook!

“We zitten vaak samen op de bank, hij met de iPad en ik met mijn telefoon. Dan ga ik pornofilmpjes kijken met het geluid heel zacht. Hij kijkt eens over mijn schouder en geeft me een rare blik. Maar hij kijkt wel mee en komt steeds dichter bij mij zitten. Ik geef hem mijn telefoon en begin met hem te spelen. Wat we daarna doen is wilder, gekker en heter dan die seksfilm!”

Veel vrouwen houden van seksfilms. Laat haar het initiatief nemen, laat haar kiezen wat ze lekker vindt en dat zou best wel eens een stuk wilder kunnen zijn dan jij gewend bent. Wordt niet jaloers, jullie kijken samen, vrijen samen en komen samen. Mooier kan niet toch?


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website