Seksschandaal Britste Prins Andrew

Bij het thuiskomen van een jaarlijkse nieuwjaar vakantie in de Zwitserse Alpen werd Prins Andrew verwelkomt door de pers en verschillende nieuwsbladen met zijn naam in de titel.

Een vriend van Prins Andrew, Jeffrey Epstein (een bekende biljonair banker uit de Verenigde Staten) zou een toen-minderjarige meid hebben gedwongen om seks te hebben met de prins.

De persoon in kwestie wordt momenteel “Jane Doe No. 3” genoemd, haar echte naam is Virginia Roberts.

Jeffrey Epstein heeft zelf een seksschandaal verleden, waaronder één in 2008 waar hij een jaar celstraf heeft voor ontvangen. Jeffrey Epstein heeft een eiland waar hij meerdere bekende personen ontvangt, waaronder Bill Clinton.

Het eiland zou meerdere seksslaven bezitten van Jeffrey die gedwongen waren om seks te hebben met zakenmannen, politici, royalty, enz.

Dat de prins een verleden heeft met Jeffrey Epstein is geen geheim, onlangs werd deze foto genomen van Prins Andrew met Jeffrey Epstein in Central Park New York:
Prins Andrew Jeffrey Epstein

Buckingham Palace ambtenaren ontkennen nogmaals beweringen van de vrouw die beweerde dat ze werd gedwongen om seks te hebben terwijl minderjarig te zijn.

Alhoewel hard bewijs nog niet aanwezig is maakt het schandaal de reputatie van Prins Andrew langzaamaan wereldwijd kapot.

De ex vrouw van Prins Andrew werd onlangs door de pers gecontacteerd betreffende het schandaal. Ze weigerde om direct commentaar geven op het schandaal, maar reageerde dat trouwen met Prins Andrew het mooiste moment in haar leven was.

Prins Andrew is volgens haar een zeer goede man, om het in haar woorden te zeggen: “He is a great man, the best man in the world.”

Prins Andrew zal de strijd aangaan zo blijkt, aangezien hij beweert niets verkeerd te hebben gedaan en geen verleden heeft met Virginia Roberts. Het Brits koninklijk huis noemde het meteen ook onzin, maar dat schrikt Virginia niet af. Ze is ervan overtuigd dat ze in het verleden is gedwongen om seks te hebben met de prins, en daar blijft ze bij.

Velen zien het seksschandaal als onzin en een manier om eenvoudig geld te verdienen. Het is totaal verzonnen, het is gewoon nooit gebeurd – zegt Alan Dershowitz, een bekende Amerikaanse advocaat die onder andere voor de O.J. Simpson zaak heeft gewerkt.

Prins Andrew is de tweede zoon en het derde kind van koningin Elizabeth II en Prins Philip, Hertog van Edinburgh. Hij is de vijfde in de rij voor de Britse troon, achter zijn oudere broer prins Charles, neef prins William, achterneef Prince George, en neef prins Harry.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website