Seks standjes geïllustreerd

Welke standjes bestaan er allemaal?

Ontdek nieuwe hoogtes in de douche met de bergbeklimmer, een lekker intiem moment met de boezemvriend, of misschien wel een heerlijk diepe penetratie met het schildpadje?

Wie nieuwsgierig is, kan surfen naar www.allesoverseks.be, de jongerensite van Sensoa – en hoewel het voor jongeren is bedoeld kunnen volwassen ook zeker wat bijleren!

Op “Alles Over Seks” staan sinds kort 34 standjes van uitgebeeld met een tekening, en worden ook in detail uitgelegd. Maar daar stopt het niet, Alles over seks heeft ook de voordelen, nadelen en zelfs variaties toegevoegd, ja hoor, het lijkt wel een ware encyclopedie over seks standjes!

Wist je dat het meisje bijvoorbeeld bij het 69 standje zelf kan bepalen hoe intensief haar clitoris bevredigd wordt?

Niet alleen voor man/vrouw relaties, maar ook voor man/man alsook vrouw/vrouw relaties – een must dus om even te bekijken voor elk soort koppel.

Meisjes/vrouwen vinden het op zijn hondjes vaak ofwel heerlijk, ofwel afschuwelijk. Voor hen die er van houden prikkelt het de G-spot en maakt het een diepere penetratie mogelijk. Zij die er geen fan van zijn voelen zich vaak als een lustobject, of de penetratie is misschien wel te diep.

De lijst is natuurlijk niet volledig, er zijn namelijk honderden standjes, maar het bezit wel de meest voorkomende. Ook zijn er al nieuwe tekeningen in de maak, om de pagina verder compleet te maken.

“Jongeren van vandaag groeien op met seks op het internet. Ze tikken dingen in en komen dan de meest vreemde dingen eerst tegen”, aldus SENSOA-woordvoerdster Lies Verhetsel. “De meesten weten wel dat porno bedoeld is om op te winden, maar dan moet de realiteit ook ergens te vinden zijn. Dat wilden we hiermee doen.”

Een mooi initiatief dus van Sensoa om jongeren wat ware seksuele opleiding te geven op een leuke en interessante manier.

Bron: SensoaAlles Over Seks


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website