Seks met je ex

Seks met je ex
Als je een relatie hebt en die springt plots af is dat zeer pijnlijk. Niet alleen verlies je iemand met wie je lang, soms heel lang je geheimen deelde.

Ook kan het zijn dat je seksleven, toch voor even, voorbij is. Dat even kan soms lang duren… en dan kan het soms eh verleidelijk worden, wanneer jij en je ex toevallig nog eens hebben afgesproken om bijvoorbeeld de laatste spullen op te halen, je toch nog eens met hem naar bed wilt.

Maar is dat wel een goed idee?

Waarom je seks met je ex moet hebben

Ten eerste, jullie kennen elkaar door en door. Jullie kennen elkaars maten, jullie weten van elkaar wat jullie graag hebben. Wat maakt één vrijpartij dan nog uit? Een leuk moment waar je even je verstand op nul kunt zetten ga je toch niet zomaar uit de weg?

Ten tweede kan het de laatste twijfel bevestigen. Soms is het, na het uit elkaar gaan, heel lang twijfelen of jullie wel de juiste keuze gemaakt hebben. Nog een keer seks kan die twijfel weg werken.

Soms is die klik er weer en beseffen jullie dat jullie toch voor elkaar gemaakt zijn. Twijfel dan niet en ga voor die tweede kans! Soms is het duidelijk dat jullie dat niet zijn en dan hebben jullie niets verkeerd gedaan. Er was immers duidelijk afgesproken dat dit écht de laatste keer was.

Waarom je géén seks met je ex moet hebben

Als bij één van jullie beide totaal géén twijfel is of de juiste keuze is gemaakt door het uit elkaar gaan, moet je zeker geen seks hebben. Jij of de ander krijgt daardoor immers hoop dat het toch nog goed komt en dat is de verkeerde boodschap!

Je hebt net je kunnen verlossen van je ex, als je nog eens seks hebt met hem of haar dan zit je er weer voor dagen, weken, maanden mee voor je over hem of haar bent.

Ten slotte, zeker voor de vrouwen geldt dit, als je wekenlang je gal hebt uitgesproken over je ex bij je vriendinnen kan het heel ongeloofwaardig overkomen dat je plots weer de benen spreidt voor hem. Die ongeloofwaardigheid kan wel eens de relatie met je beste vriendinnen verbreken.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website