Seks in de natuur…

Seks in de natuur

Met het goede weer in aantocht wordt de verlanging om seks in de natuur te hebben weer volop geprikkeld.

Dit taboe dat sommige mensen ervan weerhoudt om het te doen, maar andere juist aanzet voor natuurseks, is in vele culturen verboden. Maar seks hebben in de natuur is zo natuurlijk! Het wekt de reinste instincten op en biedt onvergetelijke ervaringen.

Geen exhibitionisme

Het hebben van seks in de natuur is geen vorm van exhibitionisme. Immers is het vaak niet de bedoeling dat andere jullie zullen zien. Het wordt pas exhibitionisme als jullie zich doelbewust positioneren voor anderen. Jullie willen gewoon kunnen genieten van elkaar, maar dan in de natuur. Het contact van het blote lichaam met de aarde, gras of andere natuur wekt iets oerachtig op. Deze ervaring die terug naar de oorsprong gaat, zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Populaire plekken

Hoewel het ‘verboden’ is, kiezen veel mensen er toch voor om seks in de natuur te hebben. Ze zoeken dan afgelegen plekken op, waar geen of nauwelijks mensen passeren. Heel populaire plekken zijn duinen, stranden en bossen. De aanraking met het aarde, het gras en het seks hebben in open lucht, zorgt voor een heel andere ervaring dan seks in de vaak muffe slaapkamer.

Waarom seks hebben in de natuur?

Vele stelletjes dromen van het hebben van seks in de natuur, maar niet veel komen er werkelijk toe.
In de meeste gevallen blijft het dus gewoon een fantasie, maar soms gaat het wel verder.

Waarom doorbreken sommige koppels het taboe en gaan ze toch seks hebben in de natuur? De antwoorden zijn simpel. Doordat het verboden is, is het tegelijkertijd ook spannend.

Dit gevoel van spanning zorgt voor een extra kick tijdens de seks, want je kunt betrapt worden.

Zelfs als je de meest afgelegen of verscholen plekjes opzoekt, loop je nog altijd het risico op een heel toevallige passant. Het is juist deze mengeling, het seks hebben in de open lucht de oerinstincten doen aanwakkeren en de spanning om betrapt te worden, waar veel mensen geil van worden en soms ook verslaafd aan worden.

Seks hebben in de natuur is voor hen zoveel normaler dan zich verschuilen in een afgesloten kamer. De speciale omgeving, zelfs al is het dezelfde plek, is door het klimaat, het seizoen telkens anders en dit zorgt voor compleet nieuwe ervaringen.

Nu het goede weer er is, wordt het misschien tijd om jezelf ook eens die ervaring te gunnen…


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website