Seks en eten… Het gaat niet altijd samen!

Seks en eten, het gaat niet altijd samen!

Kijk je uit naar een zwoele en/of avontuurlijk avond met je partner? Zorg dan dat je er ook op voorbereid bent.

Hoewel eten de zin in seks kan stimuleren, kan het ook de stemming ervoor helemaal doden.

Dit artikel verheldert het een en ander in verband met voeding en seks en maakt je duidelijk wat je niet mag eten als je zin hebt in een avontuurlijk uitstapje naar de slaapkamer – want niet elk eten werkt als afrodisiacum.

Vermijd hotdogs

Hotdogs zien er misschien sexy uit of brengen je wel op wilde fantasieën. Wie weet wil je de zijne wel eens tussen een broodje leggen, maar de vetten die in hotdogs zitten, helpen het seksleven niet vooruit.

Als je toch zin hebt in wat vettiger eten dan kun je je beter verwennen met vis taco’s want deze zitten boordevol omega 3 en die vetten zorgen wel voor extra seksuele opwinding.

Een betere adem dankzij pepermunt

Inderdaad, je gaat met pepermunt je stinkende adem wel kunnen verdoezelen, maar zeker voor de man is het afgeraden om dit voor het rollenbollen te gebruiken.

Het is immers wetenschappelijk aangetoond dat pepermunt niet alleen de mond frisser maakt, maar ook effect heeft in “de zak”.

De hoeveelheid testosteron wordt er immers door verminderd, waardoor de goesting in seks eerder naar een diepte- dan hoogtepunt wordt gebracht.

Ook kauwgom met pepermunt is afgeraden, want kauwen betekent lucht in je systeem. Tenzij je kickt op boeren en winden tijdens de seks kun je dit beter vermijden.

Frisdrank en andere bubbelende drankjes

Indien je zin hebt in een heet avondje is het afgeraden om veel drankjes met bubbeltjes te drinken. Vermijd cola, tonic en andere frisdranken voor de seks.

Ze zorgen er immers voor dat je vol gas zit, wat kan leiden tot een opgeblazen gevoel. En dat is net iets wat je niet wil hebben voor de seks.

Frietjes met mayonaise is geen goed idee

frietjesHoewel het lekker romantisch kan zijn om samen frietjes met een goede schep mayonaise te eten, is het afgeraden om dit te doen als je hoopt om goede seks te hebben.

Net zoals de hotdog zitten er in frieten en mayonaise te veel verzadigde vetten, waardoor de goesting in seks gekelderd wordt.

Ook het zout dat heel vaak op frietjes wordt gedaan, is nefast voor goede seks. Zeker voor mannen wordt bij het nuttigen van te veel zout het lastig om “hem recht te houden”.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website