Romantiek voor vrouwen is als een blowjob voor mannen

Romantiek voor vrouwen is als een blowjob voor mannen

Het gevoel dat vrouwen krijgen bij het krijgen van goede romantiek zou gelijkaardig moeten zijn aan het gevoel dat mannen hebben bij het krijgen van een blowjob.

Maar mannen het wil niet zeggen dat als je zo’n romantiek geeft dat je liefje je zal gaan pijpen. Al is de kans natuurlijk wel iets groter geworden…

Wees romantisch

Mannen fantaseren niet zomaar over een vrouw die hen pijpt. Ze worden er helemaal gek van wanneer een vrouw hen spontaan een blowjob wil geven.

Hetzelfde willen vrouwen met romantiek.

Ze willen niet dat er af en toe wat romantiek is, maar ze willen dat de man romantisch is. De man moet haar verrassen, de man moet haar het perfecte aanzoek doen, de man moet haar kleine gebreken kennen en deze weten op te vangen.

De man die dit kan doen bij zijn partner, heeft veel kans dat zijn liefje heel gewillig zal zijn.

Spontaan

Je kunt wel een avondje seks inplannen, maar je doet dat gewoon niet voor een blowjob.

Dat komt omdat de beste pijpbeurten ontstaan wanneer het spontaan gebeurt. Wanneer er de goesting is bij de vrouw om de man te pijpen.

Hetzelfde geldt voor romantiek. Dat plaats je ook niet zomaar in de kalender. Het komt er wanneer het er plots is.

PS: verrassingen doen het altijd goed 😉

Gelukkiger koppel

Een man die ook na het samenwonen of na het huwelijk inzet op romantiek, met andere woorden zijn partner veel verrast, haar goed in de watten legt, enzovoort heeft heel veel kans om verwend te worden met een blowjob.

Als dit spontaan gebeurt, is dat het teken dat jullie nog altijd zeer close zijn en zin hebben om elkaar te verwennen. Koppels waarvan de man regelmatig een blowjob krijgt, zijn doorgaans veel gelukkiger blijkt uit onderzoek.

Geven en “ontvangen”

Net zoals bij elke relatie is geven en ontvangen (klinkt toch zoveel beter dan geven en nemen hé?) cruciaal. Wanneer je je alles in een relatie steekt maar als gevolg niets ontvangt wordt het moeilijker en moeilijker om spontaan iets voor je partner te doen.

Ook dit past zich perfect toe in de slaapkamer!

Mannen, verwacht niet dat je partner zich automatisch in de mood voelt om je telkens een blowjob te geven bij een sekspartij, zonder zelf ook eens oraal verwend te worden.

Koppels die er heel open over zijn hebben er geen probleem bij om elkaar oraal te bevredigen, bijvoorbeeld wanneer je niet echt in de mood bent voor een ganse sekspartij.


Plaats een reactie

Jouw e-mail adres is niet zichtbaar op de website